Denis Bećirović razgovarao sa komandanticom NATO štaba u Sarajevu brigadnim generalom Pamelom McGaha

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne možeš ti sam razgovarati

ti si rumenko samo 1/3 od 1. ti ionako ne znaš engleski... hu iz ju?

Miki

Dzabe ti sto joj ližeš nožne prste koji nisu oprani jer bejha nece u nato bez saglasnosti sva tri naroda za promjen******va. Ali nastavi lizati kao pravi, vjerni, i pokoreni polu-muslimanski ker. Da li si razmisljao ako bejha bude primljena u nato da je bosnjacki musliman koji ima ugovor sa armijom duzan da uvodi demokratiju u drugim muslimanskom zemljama. Imas dokaz kao abu graib zatvor kako se uvodi demokratija.

Baton

Stavio ljiljane pored sebe,opet će nas prodati(zakon o prebivalištu)....

Zena - brigadni general....

Boze sacuvaj kamo ide covjecanstvo. Najbolje sve da zamijenimo. Muskarci nek radjaju djecu usadjivanjem odgovarajucih organa i daju im da doje, a zene nek pasu oruzje.

Neka kazu

ako nece oni zaustaviti cemo ih mi! ZELENE BERETKE

VI SE PREBROJALI, PRIBROJALI ILI pobojali?

>>ako nece oni zaustaviti cemo ih mi! ZELENE BERETKE ka Neka kazu<< HAHAHA KOMEDIJAŠI MAHALSKI,....

/ Najnovije