Denis Bećirović razgovarao s ministrom za Evropu Ujedinjenog Kraljevstva Stephenom Doughtyjem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vesna Andree Zaimović

Meni je SDA-ovac Komšić najdraži!

dalja islamoteroristička, džihadska uzurpacija

fotelje od strane rumene smlataste gnjide iz ciganske selendre.

N.Stevandić

Grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski!

Volis da pusis kurac BALIJO

Grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! ka N.Stevandić

Kaze potomak slavenske arijevske rase

fotelje od strane rumene smlataste gnjide iz ciganske selendre. ka dalja islamoteroristička, džihadska uzurpacija Nastale kad su Osmanlije ***avale orangutane po maloj Aziji pa ih ovamo naseljavali ko kmetove. Arijevci iz kulta obozavanja razapete jevrejske *****cine i zderanja njegova lesa iskasike.

🤣🤣🤣🤣

ka Volis da pusis ***** *****O Zar to nije duboka nauka Djizusa mamo***na boga raskovana jese pese? Je li ga zbog tog odruko Juda Udbas? 🤣🤣🤣 Pogani genocidna.

BeogradHrist

Muslimani prirodno ne pripadaju Evropi...Bosna se mora podeliti medju Hriscanskim drzavama. Prvo stvoriti HB gde ce Hrvati biti domacini, a onda odvojiti Srpsku Republiku i Hrvatsku Republiku. Nad 23% teritorije uspostaviti zajedničku Hriscansku vlast s obzirom da muslimani nisu prirodno na intelektualnom nivou da samostalno odlucuju o bilo cemu..to je verska grupa koja je navikla da sluzi hriscanske gospodare

/ Najnovije