Denis Bećirović: 'Radništvu nije potrebna nostalgija o prošlim vremenima, nego podizanje svijesti'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

labour party

Radnicima je potrebna prava radnicka partija, a ne vasa licemjerna foteljaska

Aljo

Pa zasto si ti svakom loncu poklopac?!?

5653324544

U realnom sektoru postaviti najnizu placu 1000 km,to je jedini oslonac koji moze spasiti bosnjacki narod da ne odlazi i da se drzava sacuva.sad kad nema sdfa mafije vrijeme je da se krene u taj projekat.da se vratii sacuva bar malo dostojanstvo radnika.naravno i smanjivanje uhl**** po opcinama i javnim preduzecima,koje su sdfa lopovi uposlili.

JA JUGOSLAVIJA

ZAR vi imate radnike ja neznam ttako demoratska drzava a jos uvijek radite imate jos uvijek prvi maj zar niste kapitalisti KAKO BOLAN PA GLASALI STE PROTIV JUGOSLAVIJE JEBHALI TITA KOJI JE STVORIO JUGOSLAVIJU I DA JE TITO DJUBRE TAKO STE GOVORILINIJE VAM dao da zivite vi biste tako zivjeli u demokratiji pa bi zivjeli ovako onako i sada opet imate prvi maj zbog cega vi ste se oslobodili od JUGOSLAVIJE JUGOSLOVENSKE MJESOVITE JUGOSLAVIJE VI STE BOLJI VI STE ARISTOKRATE ISLAMISTI SEPARATISTI VI NEMATEPRAVO IMATI PRVI MJ NEMATE PRAVO .................. IDI U DZAMIJU ...BICE JOS VISE NOSTALGIJE NEBOJTE SE TEK DOLAZI NOSTALGIJA

JA JUGOSLAVIJA

VI NEMATE PRAVO IMATI PRVI MAJ VI STE DEMOKRATSKA DRZAVA KAPITALISTI STA CE VAMA PRVI MAJ

kubet

Moj Bečiroviću vrati se za katedru nisi ti za ovo zalutao si .

Sasa

Nostalgija je sve sto imamo i sto niste mogli unistiti.

Nastavnik

Nije ovo za tebe. Sutio si kao mis pri formiranju SH vlade. Sad pametujes. Fuj

Hnuhnjhn

Nije ovo za tebe. Sutio si kao mis pri formiranju SH vlade. Sad pametujes. Fuj ka Nastavnik koju diplomu imasda nisi kupio na benziskoj pumpi,sda haramlio.

tuzlanska slina

Rece coek bez dana radnog staza u realnom sektoru, oznojio se nije, teze od stranacke kartice podigao. Da nije tuzno, bilo bi smijesno.

........i javno klanjaje!!!

Od strane vodecih politicara.........

/ Najnovije