Denis Bećirović poručio međunarodnoj zajednici: Zaustavite Dodika prije nego što ugrozi mir

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NAM

Ustavni sud BiH je uradio pravi potez- ukinuo mogucnost blokada. Nasao odrzivo rjesenje demokratije. To pravilo treba prenijeti na sva mjesta u zakonima i Ustavu. Nije BiH Sastavljena drzava da one stite svoje nacionalne interese. Nije BiH vosenacionalna drzava! Bosanski Srbi i Hrvati nisu dijaspora ni narodi Srbije i Hrvatske! Ne nose ime po njima. Oni su nacije nepostojece drzave Kraljevine SHS/YU. Nemaju Srbija ni Hrvatska nikakvo pravo “skrbi” nad nacijom BiH kad to nije njihovo iseljenistvo. Povijesno ne bastinimo njihovu drzavnu pripadnost, tradiciju, kulturu! Zato treba ukinuti sve mehanizme blokada, vratiti demokratiju i braniti kolektivna prava unutar BiH tradicije. Ukinuti specijalne i paralelne veze i dvojno drzavljanstvo sa susjedima, jer su to rusilacki velikodrzavni mehanizmi koji razvaljuju drustvo i drzavnost Bosne. Drzavi vratiti iskonsko ime Bosna! I mirna Bosna i Evropa.

Hercegovac u Bosni

Šta bi mi bez dopisa g.Predsjednika????Prijedlog ,sabrana djela pod nazivom svi dopisi g.Predsjednika. 555 TOMOVA

Ambasador

Konvertit Denis ce se sutra opet probuditi u Zivkovicevom mladomuslimanskom rezervatu tj 23% BiH, a Dodik u 49% BiH. Ko ne razumije, nema mu spasa.

Rumeni umjesto Bookira?

Ne, njemu je cilj osamicena sdfa baza i rahmetli Sejdo!

***

***

/ Najnovije