Denis Bećirović podržao kandidaturu Benjamine Karić: 'Zajedno za budućnost'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

a đe ba

prva doaama?! da nije bila u ćenifu ošla? ni slučajnog prolaznika nejma, e jeste baksuzi!

Laxative

Dr. Bećirović, ovim ste pokazali da ste totalno pogubljeni, pa ovoj nesposobi ne bih dao ni da kokošinjac vodi, a kamo li općinu, kao gradonačelnica je totalno podbacila, malo se prepirala sa Ljubom iz Istočnog seoceta, malo se slikala, malo scenario sa Kabirijem a ovamo ništa, a privikla se ona na fotelju. Eto kao bolja alternativa od SDA, a SDP je totalno izdao sve svoje ideale. Gade mi se svi, gade.

Haha

Kalendarka sretna kao kad baklave dijeli, a Rumeni ko mrtvo puhalo. Briga njega, on je sjeo u jasla.

Isprobava krpe pred ogledalom

prva doaama?! da nije bila u ćenifu ošla? ni slučajnog prolaznika nejma, e jeste baksuzi! ka a đe ba Svi mi se gadite. Beskorisni beskičmenjaci. Usenasepodase filozofija.

a zasto

da javnim novcem uljepsava fasade privatnih stanova umjesto da im to nalozi?

Sam

Kalendarka sretna kao kad baklave dijeli, a Rumeni ko mrtvo puhalo. Briga njega, on je sjeo u jasla. ka Haha GASTRO POPULISTA HA HA HA

***

***

Bolja je

Mora se priznati, od svih kandidata za načelničku poziciju za Općinu Novo Sarajevo, Benjamina je najbolji izbor. Nevažno je iz koje stranke dolaze, jer su skoro , pa svi isti… Personalno se ipak može napraviti razlika!

Sanatorijum

>>Mora se priznati, od svih kandidata za načelničku poziciju za Općinu Novo Sarajevo, Benjamina je najbolji izbor. Nevažno je iz koje stranke dolaze, jer su skoro , pa svi isti… Personalno se ipak može napraviti razlika! ka Bolja je<< Ako ti je ovo bolje onda nemam riječi, tebi izgleda bolje i ne treba, umjesto onog 20 posto doći će ova 40 posto, niškorist žmira.

Ne pijem dok Paja vozi

Mi iz Trojke je najviše volimo od svije kandidata! Ona će nama donijeti prosperitet i dovest će investicije iz Izraela i Amerike

Ovaj covjek ima nevjerojatnu sposobnost

cinjenja jedne pogreske za drugom, na svakodnevnoj bazi.

Istina

Kljukusa i Rumenko,djeca sa specijalnim potrebama.

neboiznadbosne

Ovo je zemlja ubica, kriminalaca i nesposobnih i nedovoljno obrazovanih ljudi.Sto prije to shvatimo,glasaćemo za one koji nikada nisu bili dio vlasti.

Zajedno za buducnost

Jeli to neka nova socijaldemo stranka?

Bolja je

>>>>Mora se priznati, od svih kandidata za načelničku poziciju za Općinu Novo Sarajevo, Benjamina je najbolji izbor. Nevažno je iz koje stranke dolaze, jer su skoro , pa svi isti… Personalno se ipak može napraviti razlika! ka Bolja je<< Ako ti je ovo bolje onda nemam riječi, tebi izgleda bolje i ne treba, umjesto onog 20 posto doći će ova 40 posto, niškorist žmira. ka Sanatorijum<<Bas me zanima koji kanditat je vas izbor? Svi su oni u “pedeset nijansi sive”, moje razmišljanje je:”Izaberi jedan broj,sigurno ćeš pogriješiti “ Ne biram Benjaminu,ali i dalje mislim da je bolja od ostalih kandidata.

Iva

OBADVOMA JE ZAJEDNICKO DA MRZITE HRVATE

Iva onanira

OBADVOMA JE ZAJEDNICKO DA MRZITE HRVATE ka Iva ukazala se Iva da inanira

Iva onanira

OBADVOMA JE ZAJEDNICKO DA MRZITE HRVATE ka Iva Kakve su to izjave,zagađuješ javni prostor ,analogno tome,ti mrziš oboje,a najviše sebe

/ Najnovije