Denis Bećirović odgovorio Vučiću: BiH ima institucije, zaboravi kafane

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!

BRAVO!!

dooosaaaadnoooo

upravo tako izgleda Penis Blecirevic

071

Ma hajde. Prvo, to se trebalo davno reći i predstavnicima međunarodne zajednice. Drugo, Denis je samo malo pristojniji od većine drugih kandidata, ali su njegovi rezultati i rezultati njegove stranke nula. Čak šta više, kroz izborne cikluse su služili tome da SDA i HDZ stavljaju na aparate kada su već bili gotovi. Spremaju li se ponovo da urade isto? Gledajući samo jedan detalj, gradonačelnicu, vjerovatno da. Treće, ne samo da SDP treba da ima ozbiljan socijalno-demokratski program (koji nema), već treba da ima i istinski politički i ekonomski obrazovane ljude koji su posvećeni ideji ljevice. Svo ovo vrijeme je to samo gomila "ima li mene tu" ljudi, bez jednog kadra koji je sposoban da objasni kakav ekonomski i socijalni model stranka zagovara i ima namjeru da ga implementira. Ako uopšte i zagovara. Ono što im je na papiru blage veze nema sa mozgom. Nisu dorasli trenutku, kao uostalom i svi drugi na političkoj sceni. Što je i logično, jer su je stvarali ili bili porođeni u političko-ekonomskom mrtvorođenčetu, dejtonskoj Bosni.

Hi

Ako si nam ti Vučiću spas, bolje da crknemo odmah...

a da...

Tačno vidiš da je ovo bio onaj debilni štreber koga je svako tukao u školi.... Ovaj i onaj Kurtčehajić su dva najveća beskorisna i nesposobna smarača kojima fali pažnje. Idiote: Populizam no good!

Ako podjes na Sedrenik morat ces uzet Abdest! Ako te prije toga Sedrenikcani ne prebiju!

.

Bljak

Ovaj jadnik je smiješan i patetičan! Čuj, on nešto poručuje Vučiću! Da nije žalosno, bilo bi smiješno!

/ Najnovije