Denis Bećirović odgovorio ruskom ambasadoru Kalabuhovu: 'Dva smo svijeta različita'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Napisi mi barem jedno pismo

Rumenko u starom dobrom fazonu.

Kiew Sarajevo

go **** yourself

Nismo dva svijeta

Oni su pogan izmet ovog svijeta

Miki

Dva svijeta razlicita. Za rusiju se otvara tribunal a da se rat nije ni zavrsio a za eu usa i ostale demokratske saveznike koji su toliko muslimana pobili i zbog tolikog unistenja zemalja bliskog istoka i afrike se cak i ne govori. Ni rijec se ne smije reci. Demokratija nema sta. Jesi i ti sa hanumom izetbegovic zajedno "studirao"?

071

Treba rusku ambasadu prebaciti u genocidnu tvorevinu ovdje nije više poželjna.

hbjkhjhijliihijih

Bećiri ne izlazi iz nacističke cvajtare, išćeraće ga smrad truleži domaćina na kom parazitira išalaa ;)

Miki

Zna gospodin kababukov da prosjecni muslimanski bosanac nema nista protiv rusa konkretno nego je prosjecan muslimanski bosanac duzan da ima isti stav kao ambasador usa nevezano da li je to objektivno ili nije. Muslimanski bosanac ne smije da ima svoj stav, kada vec kao nacija ne postoji a ni kao vjera jer je vjeru prodao i pokorio se zapadu koji svakodnevno vrsi odstrel muslimanske brace na bliskom istoku i to pogotovo odstrel sunita. Muslimanski bosanac smatra da ga komsije ne vole iz dubljih razloga ali grijesi, jer kosmije ga ne vole sto se prodaje za šaku jada beskompromisno podrzavajuci usa u ubijanju i okupaciji drugih muslimanskih zemalja. Jel tako gospodine kalabuhov?

Kiew

Україні необхідно забезпечити ядерні боєголовки, щоб вона могла адекватно відповісти на російські атаки.

Ljiljan:***

BRAVO BEĆIRE JOŠ SI MU TREBO ***

Bosanac

***

Povjerenik

Zna gospodin kababukov da prosjecni muslimanski bosanac nema nista protiv rusa konkretno nego je prosjecan muslimanski bosanac duzan da ima isti stav kao ambasador usa nevezano da li je to objektivno ili nije. Muslimanski bosanac ne smije da ima svoj stav, kada vec kao nacija ne postoji a ni kao vjera jer je vjeru prodao i pokorio se zapadu koji svakodnevno vrsi odstrel muslimanske brace na bliskom istoku i to pogotovo odstrel sunita. Muslimanski bosanac smatra da ga komsije ne vole iz dubljih razloga ali grijesi, jer kosmije ga ne vole sto se prodaje za šaku jada beskompromisno podrzavajuci usa u ubijanju i okupaciji drugih muslimanskih zemalja. Jel tako gospodine kalabuhov? ka Miki Pravoslavini stanovnici Bosne i Hercegovine su trebali obuzdati svoje otpadnike a ne slijediti njihove zločinačke naume i ciljeve. Ne prodavati muda za bubrege. Pusti šuplji i sanu planive. Slušaj Zlodika na rtrs. I nema razlike neke između isila i vrs! Sretno o'šo...

Bošnjak

Najbolji tovarišči su oni u Donjim Miljevićima. Tu su svi dobro došli! Mučenici!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

ŠČ

Vizi traktore preko Drine!

Miki

***

Baba Vanga

Lijepe riječi su ukras

***

***

Limunov

Čekajte da cam pesmu sročim

Kroks

Sačuvaj nas Bože, ruske autokratije i zapadnjačke demokratije.

/ Najnovije