Denis Bećirović se sjeća Prijedora: Nevini ljudski životi ugašeni su na najsuroviji mogući način

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jel ti mrsko do Prijedora

Opet poruke pise. Otidji tamo mamlaze

Ne pijem dok Paja vozi

Opet poruke pise. Otidji tamo mamlaze ka jel ti mrsko do Prijedora<<Makar se on sjeća a ti, šta ti radiš? Jel poštuješ mrtva sa ovim izjavama? Ne

14260312

nit je Hrvatima lako živjeti i ostati normalan sa bremenom NDH, niti je Srbima lako živjeti i ostati normalan sa bremenom republike srpske

jel ti mrsko do Prijedora

Makar se on sjeća a ti, šta ti radiš? Jel poštuješ mrtva sa ovim izjavama? Ne ka Ne pijem dok Paja vozi Ja sam iz Prijedora klocu!

Guest

Ovo je slika iz Kozarca. Treba to korektno oznaciti.

Valters

Da je svijesti, danas bismo svi stavili bijele trake na sebe. Da pokažemo koliko smo ljudi, koliko smo svi isti, koliko empatije i suosjećanja imamo nakon svega. I da podsjetimo da se bilo kome od nas takav užas može ponoviti. A ubice, što nezasluženo žive u slobodi, neka vide da se ne bojimo takvih i da ništa što su uradili nikada neće imati ikakvog ljudskog i ovozemaljskog smisla. Žrtve su zaslužile da trake nosimo u spomen na njih, nevini su.

/ Najnovije