Denis Bećirović: Ne postoji nijedan razlog da bilo koja zemlja ne podrži rezoluciju o genocidu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Agitaciju i propagandu Islamske zajednice

je, umjesto propale sdfa korumpirane koalicije, preuzela SDP na celu sa Becirovicem i to po nalogu Reisa. Simptomaticno je to sto je Kavazovic, pored Becirovica, angazivao i Heleza, Masica, Magazinovica, Mijatovica….jos nekoliko istaknutih komunjara ,koji su bivsi Centralni komitet i manifest KPJ, zamijenili Rijasetom IZ i Kuranom

Alen Sarajevo

Raspad BH neizbježan, bravo majmune

U RAT NOVI UVLAČE GRADJANE

Bože oprosti mu ne znaju šta čine

Bruka i sramota!!!

Ne zna engleski. Ni on ni onaj tokmak Zlatni Ljujan. Obojica preko 20god u visokoj politici, nisu naucili beknut engleskog. Jasno mi je bilo u predizbornom duelu protiv Baketa kad je izbjegavao konverzaciju pravdajuci se da je neozbiljno i da zna engleski. Lagao lik, jad jadni. Fuj!!!

Nije izdao , ko Bakir

Hvala Predsjedniku, prof Zlatko pola ti je oprošteno. Kapacitet je kapacitet, godine nauke (sa validnom diplomom) . Dokaz da se škola ne može kupiti!!!

Dama

Možemo mi Lagumdžiji spočitavati svašta, ali on je najzaslužnijih za rezoluciju, svaka mu čast. Čovjek sposoban, elokventan. Da njega nije bilo ovo pitanje se nikad ne bi povuklo.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

I sad ce bejha muslimanima biti lakse

da zatvore svoje oci kada usa-uk-fra-dojc koalicija ubija hiljade muslimana u Palestini, Siriji…. Oni su genocidni i sta ih briga za bracu

/ Najnovije