Denis Bećirović iz Ankare: Hvala Erdoganu na kontinuiranoj podršci BiH i njenim građanima

7
Radiosarajevo.ba
Denis Bećirović iz Ankare: Hvala Erdoganu na kontinuiranoj podršci BiH i njenim građanima
Foto: Facebook / Recep Tayyip Erdogan i Denis Bećirović

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović danas je u Ankari prisustvuvao svečanoj večeri kod novog-starog predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana.

Tim povodom Bećirović se oglasio na Facebooku.

"Večeras sam u Ankari prisustvovao svečanoj večeri kod predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdoana. Hvala predsjedniku Republike Turske na srdačnom dočeku, ukazanom gostoprimstvu i prijateljskom razgovoru.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Posebno mu se zahvaljujem na kontinuiranoj podršci Bosni i Hercegovini i svim njenim građanima.

Svečanoj večeri u Čankaya palati prisustvovalo je više od 80 predsjednika, premijera i drugih visokih zvaničnika država, kao i čelnika brojnih važnih međunarodnih organizacija", naveo je Bećirović na Facebooku.

🇧🇦 🇹🇷 Večeras sam u Ankari prisustvovao svečanoj večeri kod predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdoana (Recep...

Posted by Dr. Denis Bećirović on Saturday, June 3, 2023

Podsjećamo, predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan danas je položio zakletvu te zvanično započeo novi mandat.

Ceremoniji u Ankari je prisustvovala i predsjedavajuća Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Osim članova Predsjedništva BiH, ceremoniji je prisustvovao i predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije