Denis Bećirović i general Wessely o Dodikovom odlikovanju Putina

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Za ista pita, izdali ste Druga Tira.

Uh dobro je

Nije pismo pisao NATO u!

Baton

fuj fuj fuj POLITIČKI KOKOŠARI

Bosna

Za ista pita, izdali ste Druga Tira. ka Ko vas *****e . Bliži se opet, hvala Velikom Allahu. Upamti, klošaru fašistički; ti jadove djecoubilački koji mjesecima ovdje pišeš svoje fašističke bljuvotine, u ako Veliki Bog dadne sljedećem ratu, a Njega molimo da uskoro počne, ko god da izgubi glavu, TI i TAKVI popot tebe ćete sigurno biti među njima. Za svaku bosansku glavu koju ste ti i takvi ubili u posljednjih 200 godina. Boga molimo da počne brzo. Amin!

Bosna drito sa bauštele

Lijepe riječi su ukras!

X

Genocidni entitet je nas problem i to mi trebamo rijesiti za sva vremena, a ne neko drugi!

uhuuiuiuoiuoi

Lijepe riječi su ukras!

Hercegovac u Bosni

Napišete Laktasenku dopis ***

Bosna

Nema problema, ako Bog da brzo će pa ćemo vidjeti. Nećete se ni vi glava nanosati vjeruj. Za sva klanja od Istočne Bosne do Krajine u zadnjih 200 godina. Polako. Ako Bog da brzo će. Samo ti brekaj i značak fašisto, samo lagano.

Bosna

Lijepe riječi su ukras!

8uyuiy

Ajde ture ne ***, monotono te slušati kao neki šizoidni zikr ;)

***

Nema problema, ako Bog da brzo će pa ćemo vidjeti. Nećete se ni vi glava nanosati vjeruj. Za sva klanja od Istočne Bosne do Krajine u zadnjih 200 godina.

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije