Denis Bećirović: Glasno kažem - prihvatam kandidaturu za člana Predsjedništva BiH

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Pa neka nam je svima sretno, i da dođemo do bitnih promjena, a posebno kadrovskih.

Hercegovac u Bosni

Dosadašnji kandidati me nisu pretjerano impresionirali.Tanko i bez vizije. Denis ,aktivan u pisanju dopisa.Za Bakira je manje vise poznato.Nek nam je Bog dragi na pomoci!

Hahahaha

Od dva zla biram puno manje. Imate moj glas, bojao sam se samo da nece Niksic onda bi morao zguzvat listic.

Predsjedništvo

I ja BIH za 6-8 milja plaće , šofera, službeno auto, gorile , besplatan telefon, besplatne doručke,ručkove,večere, odijela, sekretarice itd.....ddd.

Tuner

E Bakire ostatku nazdravlje

lol

Denis zvani otvoreno pismo

Boom

Baš je teško žabu natjerati u vodu

TNT

Denis Bećirović je jos na proslim izborima trebao biti u pedsjednistvu Denis Bećirović je jos na proslim izborima trebao biti u pedsjednistvu BiH, ali je pokraden, ovaj puta mu zelim vise srece ... Podrska ... Covjek pored toga sto je visoko obrazovan, on je i markantan, lijep, zgodan, pametan, a to sve u visokoj Politici i te kakao mnogo zanaci... vjerovali ili ne. Sreto i do pobjede !!

Znaci, Sejdo dobio nogu?

To je plan EU-USA, massallah

Turbo Neu Tralan

Denis Bećirović je jos na proslim izborima trebao biti u pedsjednistvu Denis Bećirović je jos na proslim izborima trebao biti u pedsjednistvu BiH, ali je pokraden, ovaj puta mu zelim vise srece ... Podrska ... Covjek pored toga sto je visoko obrazovan, on je i markantan, lijep, zgodan, pametan, a to sve u visokoj Politici i te kakao mnogo zanaci... vjerovali ili ne. Sreto i do pobjede !! ka TNT Sreto, ziv ti nama bio

Samo BiH

samo Komšić, i to samo zbog uzp hdza..a ovaj momak koji nema 1 dana radnog staža bi u Predsjedništvo. Mrššš

tuđman - vođa UZP

Boookir je izdao BiH i dobar je u podrumima.

Guest

Što se moglo očekivati od rušitelji BiH,radili su i prije a sada pogotovo za HDZ,sramite se,ovo su analizirali i Hrvati.

MrziteljPDA

Ovo je dogovor Čovića i Konakovića! Svima je to jasno. Bećirović treba da pokupi glasove Komšiću i da tako uspostavi vlast Bećirović-Čović-Dodik! Onda će Čović postaviti Trojku na čelo koalicije u Federaciji po principu bivše TK vlasti. Znači SDP i koalicioni partneri plus HDZ! Sreća i drugi se nešto pitaju!

/ Najnovije