Denis Bećirović: "Dodik javno priznao da postoji zločinački projekt velike Srbije, on nije mrtav!"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Zabraniti cvrljanovicki ulazak u predsjednistvo BiH

Naiss

Nema velike Srbije...Drina nije granica...Srbija je do Une do Bugarske i od Save i Subotice do mora

Vlad

Pa vidis da te niko ne **** 5%... drz se svojih 23% da i tu ne zafali...

lažno crven, a on onakav skljokan

najveća zelena smlata u poznatom svemiru. mozak mu pupa hava, hava gas!

a tokijo?!?!

Nema velike Srbije...Drina nije granica...Srbija je do Une do Bugarske i od Save i Subotice do mora ka Naiss

a u džooomju?

Zabraniti cvrljanovicki ulazak u predsjednistvo BiH ka BiH

Henis Urac

I šta sad kad je priznao ,jesmo li pametniji i spremniji?

Nakon tragedija koja je potresla Zenicu

oglasio se suprug preminule Samire Valentić: slažem se sa pepepe nisom. dolazim pred ohr!

Ma sve OK, ali ko kuka ¨antidejtonski¨????????????

HAHA, onaj isti sto bira Hrvatima clana Predsjednistva, AHHAHHHAHAA :))))

Stacemo

Hajde becirovicu kazi sta cemo sad ? Pokusali ste sa dodikom i covicem u finim vanzelinskim rukavicama,a Komsic vas je sve upozoravao ds na ljutu ranu ide ljuta trava .

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bosna

***

To je onaj

Fini Do dick sa kojim ćete sarađivati i dogovarati u čemu se slažete..i ljagati SDA...hajd sad, ne lajte na čovjeka, on je vas partner. Pomoxite mu da se idcijepi.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Guest

Guest To niko nije trebao konstatovati pa ni ti vostana figuro. Najbolji je gospodin Hadzifejzovic rekao: Rat nisam odjavio. Silom zaustavljen silom ce se i nastaviti mora se znati pobjednik ma kakav on bio.

Guest

Guest Koliko znam u BiH nema ni Srba ni Hrvata. Svi su bosanski pravoslavci,bosanski katolici i bosanski muslimani. Svi rodjeni u BiH.imaju i bogomolje u BiH katolicka crkva,pravoslavna crkva i dzamija. Znaci nema Srba ni Hrvata drugo je sto oni imaju kompleks manje vrijednosti. Pa misle ako kazu srbi ili hrvati to je veliko a ono nista.Vani bilo gdje da su prozivaju ih bosanac.

/ Najnovije