Denis Bećirović čestitao Dan Armije RBiH: 'Živjela nepokoriva i junačka Bosna i Hercegovina'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

ZIVJELA VJECNO,PONOSNA I PRKOSNA,NAJLJEPSA RODNA GRUDO.

Neznani heroj Denis B.

Još jedan herojski foteljaš koji bi se za BiH borio do posljednje kapi tuđe krvi!

adi

sta se ti sugo podrumaska javljas, nepobjediva drzali 11% teritorije, krajinu hv oslobodila, nato dao kusur do 23% rezervata, debilu rumeni, hebo te onaj ko te tu postavi

adi

ZIVJELA VJECNO,PONOSNA I PRKOSNA,NAJLJEPSA RODNA GRUDO. ka Sarajevo bih pa otprilike grudu, i imas 23% avlije to imas konjino, za to je obladina ginula da krepani alija izda srebrenicu, izda bosnu, i kasnije borce radi svoje bolesne islamisticke ideje , i retardiranog sina Dotle je doveo borce da se stid ereci da su bili u armoiji , rove po kontejnerima dok njegova pod***na govana uzivaju u opljackanom od naroda

Bosanski Sindrom

Zivjela na 23% pozdrav iz Sarajlbada

Sesrw

sta se ti sugo podrumaska javljas, nepobjediva drzali 11% teritorije, krajinu hv oslobodila, nato dao kusur do 23% rezervata, debilu rumeni, hebo te onaj ko te tu postavi ka adi MA TI SI OBICNA BUDALA

ArBiH

Jedina legitimna Armija u BIH stvorena opstala i pobjedila dva agresora. Srbe samljela srpsku vojsku raznijela,oslobodila Plitvička jezera ušla u HR , uništila zajedništvo HVO i Vrs na Vlašiću i centralnoj bosni. Hvo je jedina paravojna formacija koja je udruženo sa srbima napadača ArBiH.

Panzer

Ta pobjednički armija je 95'kontrolisala 17%teritorije.Ostalo su im navukli Hv i Hvo.To zna svaki dobronamjerni i iskreni Bošnjo.

Panzer

Jedina legitimna Armija u BIH stvorena opstala i pobjedila dva agresora. Srbe samljela srpsku vojsku raznijela,oslobodila Plitvička jezera ušla u HR , uništila zajedništvo HVO i Vrs na Vlašiću i centralnoj bosni. Hvo je jedina paravojna formacija koja je udruženo sa srbima napadača ArBiH. ka ArBiH HAHAHA KO TE JE TO UČIO LOKALNI MEJTEF.POJMA NEMAŠ LOJAVI.BAŠ ME NASMIJA.

Demob borac

Demob borci nemaju nista osim vasih ubleha i hvalisanja,Fadil bar godisnje dadne po 100 km iz buđeta.vi samo uzimate.smjenit cemo vas na sljedecim izborima.

/ Najnovije