Demokratska fronta: Vijeće ministara BiH mora spriječiti ulazak pripadnika MUP-a Srbije

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komsic

Je populista koji je unazadio Bošnjake za deceniju svađajući ih sa Hrvatima zarad licnog interesa iskljucivo

IVA

Je populista koji je unazadio Bošnjake za deceniju svađajući ih sa Hrvatima zarad licnog interesa iskljucivo ka Komsic MEDJEDE! NITKO SE NE SVADJA SA HRVATIMA JER HDZ KATOLIBANI NISU HRVATI NEKO PRO U ERCEGOVCI A KANTONI SA VECINSKIM BOSNJACIMA SU NAJJACI DIO BIH. IDI KOPAJ PA U COVICEV SUPAK NAZAD:):)

Haha

Sejdo, povedi deeflije u patikama na granicu! Pokaži zeru liderluka

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

ŽELJA SVIRAJ POČETAK DRUGOG POLUVREMENA DA NASTAVIMO GDJE NAS JE NATO ZAUSTAVIO DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA!!

SDFA

Tako je Komšić spriječio izgradnju Pelješkog mosta?

65hg

Jedini način da se ovome stane u kraj je da se donese zakon kojim će se svesrpska deklaracija proglasiti ništavnom na teritoriju BiH i svako ko pokuša provoditi njene tačke biće sudski gonjen. Pa kad ministar MUP-a tzv RS dobije sudski poziv neće mu više pasti na pamet da organizuje nikakve razmjene.

Siri se smrad ljiljana

ŽELJA SVIRAJ POČETAK DRUGOG POLUVREMENA DA NASTAVIMO GDJE NAS JE NATO ZAUSTAVIO DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A Koristi ovo lijepo vrijeme, sunce, pijesak voda…pali mješalicu… i nek se cuje na sve strane J E B O bosnu …. J E B O muslimane..

***

***

Boki

Krenulo je lose,kako ce svrsit...? SDA prica a sve lose od nje krenulo a ovi nastavili. Sad lafo kritikuju ove, a oni su Bogami bili gpri. Temelje propasti su izgradili Bakir , Tihic i njih dvadesetak, a iz nemoci trojka nastavila. Kako dalje ? Pitanje je svih pitanja .Ne ma svjetlosti ni na kraju tunela.

Panzer

Sejdo vrhunski demagog I šupljator,ispira mozak polupismenom Bošnji

Da li je ovo sam smislio ili je

Sabina diktirala?

sparco

Fatalna greška pojedinih Bošnjaka šta je nasjela na Komšicevu politiku protiv Hrvata.To je Dodiku dalo krila da radi ovo šta radi.U slučaju najgoreg Bošnjaci memogu dobiti bitku ako nemaju Hrvate i Hrvatsku na svojoj strani.

Ma pošaljite depešu prljavoj i prokletih smrdiji

Zaprijetiti ako uđu bit će pobijeni pohapšeni Ne smije se dozvoliti da pogani psi ulaze u našu Državi.

Guest

jel ti to Bakir šapno

Adi

Pijani kepecu vrati se u bakirov supak, i vise ni jedne, smece sugava unazadio si nas 20g, posvadio sa cijelim svijetom i imas obraza nesto srati

Adi

>>MEDJEDE! NITKO SE NE SVADJA SA HRVATIMA JER HDZ KATOLIBANI NISU HRVATI NEKO PRO U ERCEGOVCI A KANTONI SA VECINSKIM BOSNJACIMA SU NAJJACI DIO BIH. IDI KOPAJ PA U COVICEV SUPAK NAZAD:):) ka IVA<< a sta si ti ofajlo sugava, koji si ti ***** d anekome odredjujes ko je, i sta je muslimani su turska *****ad naseljena na krscansku zemlju, ako cemo istinu pricati, od**** ofajlo gladi ****, i kuhaj pitu od**** od hrvata ****a ti *****ina ****anjska

Jaro

Ovo su posljedice politike/politika od kako se instrumentiziralo djelovanje ovoga političara. Tjeranje svoje (gradžanske, centralizirane) priče koja dolazi na volej drugim političkim čimbenicima u BiH, rezultira ovakvim i sličnim akcijama.

Adi

ŽELJA SVIRAJ POČETAK DRUGOG POLUVREMENA DA NASTAVIMO GDJE NAS JE NATO ZAUSTAVIO DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A koga j enato zaostavio, debilu sve dole je oslobodila hrvatska vojska vi se samo privalili ko suge uz njih, a da nije bilo oluje imao bi 5% drzava, imao si 11% nato ti kusur dao, debilu rat smo izgubili, dejton je potpisan jer je rat izgubljen to je senilni islamista na kraju shvatio, skonto konj da nema dzamahirije, asada nek ti ***** okoti jos debila pa ratujte omadina nece ratovati za islamiste, i fasiste

BRKICA

ŽELJA SVIRAJ POČETAK DRUGOG POLUVREMENA DA NASTAVIMO GDJE NAS JE NATO ZAUSTAVIO DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A PRVO OPET CAS POVJESTI JESULI HV I HVO BILI NA DOMAK BANJALUKE TZABIH JA NISAM NIGDJE VIDIO A U TOMU SAM UCESTOVO DRUGO TAJ TVOJ ZELJA JE I U PRVOM POLUVREMENU BIO U MISIJOJ RUPI

Stefan

ŽELJA SVIRAJ POČETAK DRUGOG POLUVREMENA DA NASTAVIMO GDJE NAS JE NATO ZAUSTAVIO DA OČISTIMO NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA!! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A Dobro nam došao, vjeverice!

Usenasepodase

Ja mislim da bi Komšo trebalo da izađe iz kancelarije, udalji se od bifea i obiđe Trebinje 22. Da se uvjeri u stvarno stanje na terenu pa onda neka kaže što je i kako je. Susret sa stvarnim svijetom neće mu naškoditi a bio bi i koristan. Svi štancaju apele i saopštenja, ni to ne pišu oni, umjesto da se otisnu na teren i suoče se sa stvarnim životom i problemima građana. Neki i odu ali samo radi vožnje i slikanja za Facebook. Niko im ni prići ne može a niko ih i ne zanima. Većina političke svite samo čeka platu a za svoju Zemlju ne rade. Mi smo budale.

/ Najnovije