Demokratska fronta o Sanji Vlaisavljević: "Novac dobili projekti sa nacionalnim prefiksom"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namidak

Zacepite usta ovoj koja je otjerala BAJRAM IZ HERCEGOVINE !

Hajvanu

Ljudi ima li koji furundžija iz okoline Kaknja da bi volio da mi ga metne večeras? Volim vas! Pozdrav za raju iz Naše strank ka Ne pijem dok Paja vozi imaš kompleks manje vrijednosti koji je u potpunosti opravdan.

Niko

Ovi "građani" iz SDA i DF se satrše u obrani "multi ovog i onog" i svaki put im smeta narušavanje "građanskog" i "multi ovog i onog" ako se kojim slučaju uplate neka sredstva "tamo njima". A da je ministrica neustavna to je činjenica, ali to nitkom nije smetalo dok je na toj funkciji bio netko od "patriota" čitaj pravih Bošnjaka.

DRAGA fed. ministrice kulture Sanje Vlaisavljević,

***************

Šta se čudite postupku

*************

6d6fd6

Ugo Filip nije tvoj! Pitaj u 2 Gimnaziji čiji je

Multi- Kulti

Ima li se kupiti prasetine ili šunke u Sarajevu ?

***

***

/ Najnovije