Demokratska fronta: 'Čovićeva nevladina udruga želi ukinuti iskazanu volju građana'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tu er

Smijesno je da se udruzenje gradjana predstavlja kao Hrvatski narod. I da ih predstavlja 99 posto to je udruzenje gradjana nebitno za politicki zivot. MoDa mogu napraviti kakav sportski Klub

Haha

Sejdo ja vjerujem da si ti stvarno u pravu i mislim da je vrijeme da se pozoveš na nacionalni interes i riješiš problem!

Baton

Željko sad principijelno odbiti pregovore sa aparthejd ratnicima i ići u maksuz obilazak svih dijelova Bosne uz to bi te trebale podržati i sve bosanske stranke .Mislim kako neko sa 100 000+ glasove ja nezaobilazan faktor u vlasti i legitiman a neko sa 200 000 plus je nelegitiman i obavezno zaobilazan faktor.Di je tu demokratija?????

Smrdislav

Sejdo ja vjerujem da si ti stvarno u pravu i mislim da je vrijeme da se pozoveš na nacionalni interes i riješiš problem! ka Haha Vidi, da te pokušam uvrijediti rekao bih da stašau. Ali ti se sigurno ovlažiš na crnu uniformu. Takva si, jbga. Znam, znam. Da nije Komšića, u Duvnu ili Lištici na svakoj banderi bila bi zastava Bosne i Hercegovine. Djeca u školama učila bi da vole svoju jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Fanatikosi iz Lištice redovno bi protestirali ispred N/FS BiH jer reprezentacija ne igra na Pecari... Ali ništa od tog sve dok je Željko član Predsjedništva Bosne i Hercegovine! I tako je od '92-ge, ili treće... Jbga, za sve to kriv je Komšić...

***

rijesi BiH bijede

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Haha

Vidi, da te pokušam uvrijediti rekao bih da stašau. Ali ti se sigurno ovlažiš na crnu uniformu. Takva si, jbga. Znam, znam. Da nije Komšića, u Duvnu ili Lištici na svakoj banderi bila bi zastava Bosne i Hercegovine. Djeca u školama učila bi da vole svoju jedinu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Fanatikosi iz Lištice redovno bi protestirali ispred N/FS BiH jer reprezentacija ne igra na Pecari... Ali ništa od tog sve dok je Željko član Predsjedništva Bosne i Hercegovine! I tako je od '92-ge, ili treće... Jbga, za sve to kriv je Komšić... ka Smrdislav Ne razumijem potrebu muslimana da mi pišu romane o nečemu što uopće nije tema priče. Razgovaramo o našem Sejdi koji ima problem. I kao što se Srbin ili Musliman iz predstavništva mogu pozvati na vitalni nacionalni interes svojim klubovima, tako se isto može pozvati i Sejdo. A ako ne može, onda očito ne zadovoljava uvjete da bi bio član predsjedništva iz reda hrvatskog nar

Guest

***

Jako, jako los covjek.

Tocka.

Ljiljan

***

Mostar

Zeljko napisi nam se

***

***

DeFektni u akciji!

Skokovi sa Peljeskog za Sejdin trofej

***

***

Vladikica

***

***

***

Duško

Pa ima čovjek pravo na povlačenje vitalnog nacionalnog interesa. Mislim da će ga uvijek povući kad se osjeti ugroženim. Ne razumijete? Ne razumijem ni ja, ali nema veze.

Panzer

***

Jole

Pa treba i Covica i sve ostale iz hns-a proglasiti nepozeljnim u Sarajevu pa neka ih dole u kamenjaru

Tako je. Jedni dolje, drugi gore = treci entitet.

Pa treba i Covica i sve ostale iz hns-a proglasiti nepozeljnim u Sarajevu pa neka ih dole u kamenjaru ka Jole

AsAsova

Pa ako dozvolite tom papku i lopovu da vam to uradi i niste za politike.. Imate na hiljade dokaza o njegovom kriminalu. Pocnite npr od njegovog punca, jedinog penzionisanog rudara na svijetu koji je postao milioner sa rudarskom penzijom.. Do kad mislite cvilit i dozvoljavat tom seoskom skupu da se ku*ci ? Cuj oni ce nekom nesto zabranit i proglasit ga nepozeljnim.. Postoje zakoni o diskriminaciji, ravnopravnosti, pravima, govoru mrznje, klevetama.. zasto ih ne koristite ? Ko god se usudi da PREDSJEDNIKA drzave javno proglasi nepozeljnim u nekom dijelu BiH-a treba da snosi posljedice.. PODIGNITE GARD zasto cvilite i kukate ????? Jbte majku lopovsku i njemu i toj teroristickoj organizaciji koja podriva drzavu, vrijeme je !!

/ Najnovije