Delić se oglasio o neradnim danima u BiH povodom izbora u Hrvatskoj

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

safd

E baš da vidim koja organizacija dozvoljava 4 dana? (poslodavac dužan omogućiti radniku odsustvo do četiri radna dana u jednoj kalendarskoj godini, radi zadovoljavanja njegovih vjerskih odnosno tradicijskih potreba, s tim da se odsustvo od dva dana koristi uz naknadu plaće, odnosno plaćeno odsustvo.) Molim novinare da provjere ovaj Zakon koji niko ne provodi u smislu 4 dana, dva da!

Haha

***

***

***

Neko

Srećom, u HR kantonima u tzv BiH se ne pita muslimane u vezi ovoga. Kao što se u muslimanskim kantonima ne pitaju Hrvati. ka Haha Iako je komentar dosta negativno nastrojen, apsolutno je istinit po pitanju stanja u BiH

BRKICA

E DELICU TEBE CEMO PITAT

MrziteljPDA

Ako Čović nazove Nikšića onda će biti u cijeloj Federaciji neradni dan! Nemoj da se lažemo! Čović je vladar ovog prostora trenutno. Brzo bi SDP-ovci a i NiP-ovci počeli da nam obrazlažu da je to u duhu dogovora i da dogovor državu gradi. Ovo Delić hoće malo populizma i kao da se on nešto pita! Sreća njihova pa je Čović odlučio da to bude neradni dan samo u kantonima gdje je HDZ apsolutna vlast

visocica 1662

***

BOSANAC

Samo u jednom kantončiću može uvesti neradne dane, ali svejedno i to bi bio antiustavan čin.

Može neradni dan

Ako su izbori u nedelju.

Klinikata

***<< radno vrijeme neuropsihijatra od 8 do 15 casova od ponedeljka do petka. Mozes doci bilo kada u tom periodu. Imas prednost .

Avalir

Kakve veze ovi katolici imaju veze sa Hrvatskom. Ovo nisu Hrvatiii

miki

Dobro bosanski katolici - Hrvati i pomisle da im je Bosna domovina. Glupa HDZ politika ih pravi strancima u sopstvenoj domovini. Ako poživi HDZ i Čović ni jedan Hrvat neće ostati u Bosni.

Pitanje za u iredentu

***

/ Najnovije