Delegati odbili raspravu o uklanjanju imena ulica ustaških zločinaca

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Samo da se zna : nehrvatske stranke koje su dio gradskog vijeća Mostara su isto tako postupile prije više godina. Nisu htjeli da se te ulice preimenuju.

dP

Čudno je kako ovom "drugu" ne smetaju iste takve po Sarajevu.

AB

Srpski delegati doma naroda parlamentarne skupstine sigurno su bili protiv uvrstavanja u dnevni red pitanja naziva ulica u Mostaru cim nije usvojena ova tacka sa ustaskim imenima ulica u Mo !

Antifa

@AB, Opet svaljujete svoju krivicu na Srbe. Srbi se ne miješaju u te vaše federalne odnose. Ne želite se odreći ni vi, muslimani, a ni Hrvati, vaših ustaških predaka. To vam je jedino zajedničko.

Da

>>@AB, Opet svaljujete svoju krivicu na Srbe. Srbi se ne miješaju u te vaše federalne odnose. Ne želite se odreći ni vi, muslimani, a ni Hrvati, vaših ustaških predaka. To vam je jedino zajedničko. ka Antifa<<

AB

Re Da ! Matematicki je neizvodljivo izglasati ovako nesto bez podizanja ruka srba u predstavnickom domu . Da su srbi bili suzdrzani ili protiv zakon bi prosao !

Ghost

Kakva nebuloza. Eto sta je Milokrad donio Srbima, ne smiju dici ruku protiv ustaskih zlocinaca. Skidajte ga Srbi, grobovi vas zovu.

/ Najnovije