Delegacije iz RS stigle u bivšu Dobrovoljačku ulicu: Položili cvijeće i zapalili svijeće

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Role

Kakva farsa i nekrofilija, Kukanjac poimenice nabrojao 6 osoba stradalih među njima jedna muslimanka a oni trube o desetinama žrtava.

Došli na grobove

Lijepe riječi su ukras!

4rf

>>Kakva farsa i nekrofilija, Kukanjac poimenice nabrojao 6 osoba stradalih među njima jedna muslimanka a oni trube o desetinama žrtava. ka Role< Sramota, kako ,kako da zahtijevate empatiju za svoje žrtve kad ne poštujete tuđe?

Nebo

Boga prevariti ne mogu Sramise srbski narode

Samo nevidim po kom osnovu se Latić

***

Kontaš?

>>>>Kakva farsa i nekrofilija, Kukanjac poimenice nabrojao 6 osoba stradalih među njima jedna muslimanka a oni trube o desetinama žrtava. ka Role&amp;lt; Sramota, kako ,kako da zahtijevate empatiju za svoje žrtve kad ne poštujete tuđe? ka 4rf<< Nije stvar u posštovanju, mi žrtve poštujemo ali ne poštujemo laž i provokatore.

tuner

ne priznaju oni to. za njih je legitimna vojna dijeta nenaoruzan civil, dijete, zena, bolnice, skole i slicno. poremecen um, i samo se mogu dozvati pameti kada tudja vojska udje u beograd.

U laži su kratke noge

I dalje po principu ""laži me lale, laži me"".

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

A u Tuzlu

niko ne ide , i tamo je bila kolona vozila jna . Sto li , nemaju mu da ili sta drugo.

Kulin Ban

>>>>U plavo Božije prijestolje kliču zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dušman ti na zide u san starih mezarova, udarit će na šehide, što krv će liti za brda ova. Mila sura i žestoka Bosna na zemlji krvavoj čuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo. ka Ja sin sam tvoj, zemljo<<Onaj cija je Bosna pocinje svpoj PEV sa Vo ImjA OCA i Sina i duha svjatoja ja KULIN Ban glava SVIH SRBA ka Bosna JE SRPSKA kao sto je Moskva Ruska<<A to sto je pogani Izrod trenutnio u Bosni ne znaci i da ce da pretekne!!!!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

ljubitelj čakija

>>U plavo Božije prijestolje kliču zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dušman ti na zide u san starih mezarova, udarit će na šehide, što krv će liti za brda ova. Mila sura i žestoka Bosna na zemlji krvavoj čuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo. ka Ja sin sam tvoj, zemljo<< turci sa jataganima i čakijama su naši, kakva jna i bakrači

Brko

VAMA BOSNJACIM JE TESKO PRIZNAT ISTINU VASA TZABIH NAJ VECE JE ZLO NAPRAVILA A POGOTOVU VASI SPASIOCI IRANCI

IVA

DODIK POSLAO DRUGU LIGU POLITICARA. BROJ OD 6 UBIJENIH SU SRBI SA BRDA UBIJALI GOTOVO SVAKI DAN! TREBALO BI 20000 DELEGACIJA DA POLOZI CVIJECE NA MJESTA GDJE SU SRBI POBILI BOSNJAKE I HRVATE!

Malo istine

Takodjer da se ne zaboravi da je u Europi Srbija jedina zemlja nakon Drugog svejtskog rata koja je imala logore: * logor Aleksinac * logor Banja Luka * logor Batkovići * logor Begejci * logor Beli Manastir * logor Bileća * logor Borovo Selo * logor Bubanj potok * logor Bućje * logor Dalj * logor Darda * logor Duboki potok * logor Glina * logor Jagodnjak * logor Knin * logor Manjača * logor Morinj * logor Negoslavci * logor Niš * logor Novi Sad * logor Okučani * logor Ovčara * logor Petrovci * logor Sombor * logor Sremska Mitrovica * logor Stajićevo * logor Stara Gradiška * logor Šid * logor Velepromet * logor VIZ Beograd * logor Zapis Vukovar * logor Zenica * logor Tumare (Ozren) * logor Rosulje (Ozren) * logor Vozuća

Još malo istine

Srbi zaboravljaju svoje fašističke koncetracijske logore gdje su ubijali Židove u Sajmištu (Zemun), Topovske šupe kod Beograda, Veliki Bečkerik (Zrenjanin), Crveni krst (Niš), Dulag 183 (Šabac), Svilara (Pančevo) i Paraćin. Zadnji rat: Stajićevo, Niš, Sremska Mitrovica Jedina država na području Europe koja je imala logore nakon WW2. Prvi judenfrei grad za vrijeme WW2 je Beograd

***

***

***

***

ssss

>>>>>>Kakva farsa i nekrofilija, Kukanjac poimenice nabrojao 6 osoba stradalih među njima jedna muslimanka a oni trube o desetinama žrtava. ka Role&amp;amp;lt; Sramota, kako ,kako da zahtijevate empatiju za svoje žrtve kad ne poštujete tuđe? ka 4rf<< Nije stvar u posštovanju, mi žrtve poštujemo ali ne poštujemo laž i provokatore. ka Kontaš?<<Dobro i za Srebrenicu mnogi misle da je laž i provokacija, i šta sad? Taj izraz prvi koji si upotri****o je posebno bolestan. Ne znam da li si samo bolestan ili zao ili i jedno i drugo. Žalosno ko sve živi na ovom prostoru i komentariše.

2o4o

Srbi zaboravljaju svoje fašističke koncetracijske logore gdje su ubijali Židove u Sajmištu (Zemun), Topovske šupe kod Beograda, Veliki Bečkerik (Zrenjanin), Crveni krst (Niš), Dulag 183 (Šabac), Svilara (Pančevo) i Paraćin. Zadnji rat: Stajićevo, Niš, Sremska Mitrovica Jedina država na području Europe koja je imala logore nakon WW2. Prvi judenfrei grad za vrijeme WW2 je Beograd ka Još malo istine NE ZABORAVLJAJU;NEGO ZNAJU ISTORIJSKI KONTEKST KOJI DAJE ZNAČENJE I SMISAO TIM ČINJENICAMA: SRBIJA JE BILA OKUPIRANA OD NJEMAČKE TAD; I UBIJANI SU I SRBI SA JEVREJIMA. TAKO DA NEMOJ DA SE SRAMOTIŠ PISANJEM PSEUDOISTORIJE KOJU OSUĐUJU SVI SVJETSKI ISTORIČARI: ČINJENICA JE DA JE MNOGO BOŠNJAKA BILO U *****AMA I TO NE MOŽETE SAKRITI; KAO I DA STE POČETKOM RATA 90IH SE TIME PONOSILI I NAJAVLJIVALI DA ĆETE PONOVO POČINITI MASAKRE IZ WWII. TO VAM JE DJELIMIČNO I USPJELO.

Žikica lažovčina

NE ZABORAVLJAJU;NEGO ZNAJU ISTORIJSKI KONTEKST KOJI DAJE ZNAČENJE I SMISAO TIM ČINJENICAMA: SRBIJA JE BILA OKUPIRANA OD NJEMAČKE TAD; I UBIJANI SU I SRBI SA JEVREJIMA. TAKO DA NEMOJ DA SE SRAMOTIŠ PISANJEM PSEUDOISTORIJE KOJU OSUĐUJU SVI SVJETSKI ISTORIČARI: ČINJENICA JE DA JE MNOGO BOŠNJAKA BILO U *****AMA I TO NE MOŽETE SAKRITI; KAO I DA STE POČETKOM RATA 90IH SE TIME PONOSILI I NAJAVLJIVALI DA ĆETE PONOVO POČINITI MASAKRE IZ WWII. TO VAM JE DJELIMIČNO I USPJELO. ka 2o4o Bla, bla, blaa... jes, jes al kad ti i neki pop, Šešelj i SANU tumačite istoriju. Eeee prvi Ciklon-B ste testirali u Zemunu na Jevrejima I Romima da se dodvorite bliskim na istima. Fuj! Vojvode vam sjedile sa nacistima o čemu svjedoče i fotografije.

Licemjer, cinik i bolesnik si ti

NE ZABORAVLJAJU;NEGO ZNAJU ISTORIJSKI KONTEKST KOJI DAJE ZNAČENJE I SMISAO TIM ČINJENICAMA: SRBIJA JE BILA OKUPIRANA OD NJEMAČKE TAD; I UBIJANI SU I SRBI SA JEVREJIMA. TAKO DA NEMOJ DA SE SRAMOTIŠ PISANJEM PSEUDOISTORIJE KOJU OSUĐUJU SVI SVJETSKI ISTORIČARI: ČINJENICA JE DA JE MNOGO BOŠNJAKA BILO U *****AMA I TO NE MOŽETE SAKRITI; KAO I DA STE POČETKOM RATA 90IH SE TIME PONOSILI I NAJAVLJIVALI DA ĆETE PONOVO POČINITI MASAKRE IZ WWII. TO VAM JE DJELIMIČNO I USPJELO. ka 2o4o Apsolutno nikakvu težinu nema kada ti o političkom kontekstu, istoriji, značenju, smislu, činjenici piše lažov po definiciji i neko ko veliča ratne zločince i zločine. I onda još takav upire prstom na drugog, ljigavo spominje mogućnost ponajvljanja zločina sa neke druge strane, dok crta murale svojim zločincima i negira genocid koji sustinski podržava. Haj što si takav ljigav, veći je problem što si zao i bolestan. Opasan po okolinu!

/ Najnovije