Delegacija EU u BiH: "Neprihvatljiv govor mržnje i nasilje protiv lica iz Srbije"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Jeste neprihvatljivo, ali to vama odgovara, eto vam razloga da zeznete BiH do kraja, prema potrebama Vučića, Dodika, Otvorenog Srpskog Sveta i sličnih projekata. Ne reagujete isto na druge negativne i antiustavne pojave širom BiH, na aparthejde i lica sa nekakvih crnih lista, nego se sa njima sastajete, e ko sada koga tu da izvinete....????

Bosna

Lijepe riječi su ukras

ZNaju oni sve, ne sekirajte se!

Imaju oni i ljude nasih korijena, koji znaju citat S-H, dodju oni i na ovaj portalchicak... Pa kad ugledaju kre tene tipa ljiljana i njegovog aliasa bosanca...

Mostar

Sarajevo grad ***

Što

Što više zla napraviš bolji si ovim ***

Haha

***

/ Najnovije