Delegacija EU i Ambasada SAD: "Novi pregovori sad, nažalost, ne bi urodili plodom"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hilfe

help pliz

Guest

“Eto vas pokoljite se” Konačno su pokazali pravo lice

Akademik

Konacno su tzv demokrate sa Zapada shvatile da je ova crkotina od zemlje u zavrsnoj fazi raspada. Nema joj pomoci.

OHR

BiH na Fadilovom kisiku. Nece jos dugo...

OHR

BiH na Fadilovom kisiku. Nece jos dugo...

Guest

Guest Znaju li oni da promjene bilo kojeg zakona pred izbore 12 mjeseci sj nistavni po Venecijanskoj konvenciji. Ili misle gradjani blente nepismene pa im mozemo podvaliti. Sto sute ovi nasi vrli pravnici Ustavni sud,Trnka i mnogi.

Guest

Guest @ Damianusardus Ih kako bi sve sredili dase radi o bosanskim pravoslavcima ili bosanskim katolicima. Ali smetaju bosanski muslimani pa prodaju muda pod bubrege. I corav bi to vidio i skontao.

ilegalac

praznici, odmori, Božić, Nova Godina....

Gulliverus

Konacno su tzv demokrate sa Zapada shvatile da je ova crkotina od zemlje u zavrsnoj fazi raspada. Nema joj pomoci. ka Akademik Pošto ti nazivaš državu u kojoj živiš Crkotinom, kako dakle da nazivamo stanovnika te zemlje, logično Krepo jer to si ti!!

/ Najnovije