Davor Dragičević u suzama: "Nećemo odustati, ovome mora doći kraj"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doso cetnik u Sarajevo! Prostrite mu crveni tepih!

.

Ubica se vratio na mjesto zlocina!

.

Istina

Kome se ucini nepravda, molitva mu se ne odbija. Sve da je bio cetnik on i Muriz su braca po kusnji.Bolje je ne razumjeti sta znaci roditi ga, bdjeti nad njim, nad dahom svakim, hraniti oblaciti, odgajati, pratiti, kad prohoda, progovori, kad prve uspjehe dozivi, kad se raduje i tebe raduje...I onda ga neko ubije ko da je bezvrijedan. Ko imalo ljudskosti ima ove ljude mora razmjeti i podrzati.

De ba

>>Kome se ucini nepravda, molitva mu se ne odbija. Sve da je bio cetnik on i Muriz su braca po kusnji.Bolje je ne razumjeti sta znaci roditi ga, bdjeti nad njim, nad dahom svakim, hraniti oblaciti, odgajati, pratiti, kad prohoda, progovori, kad prve uspjehe dozivi, kad se raduje i tebe raduje...I onda ga neko ubije ko da je bezvrijedan. Ko imalo ljudskosti ima ove ljude mora razmjeti i podrzati. ka Istina Podržava svako želju da se pronađu i kazne počinioci, ali ovoliko medijsko eksponiranje ne. Nisu ni majke onih ubijenih policajaca manje tužne i sigurno žele da se ubice otkriju, ali ne jašu svaki dan po svim portalima i ne prozivaju tek tako hiljadu i jednu osobu kao "nečasnu" - a to im je najblaži izraz.

Dosli djikani u glavni grad BiH da se provozaju tramvajem! Nisu mogli uci tenkovima ali ih sad facebook kantonalna vlada objerucke pusta!

.

Vrbaslija

Azil se ne moze dobiti ko se pocetkom 90-tih godina kao dobrovoljac prikljucio separatistickoj skupini.

Bitno je da su u SheherSarayu u prolazu! Turisticki! Ovdje korjen nece pustiti!!

.

/ Najnovije