Davor Dragičević postavio zastavu i poslao jasnu poruku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Poštedite više ovog đikana koji je napustio posao u italiji da bi došao u BiH I ubijao nevine civile!

Da

Neka ide u Sarajevo, jer ga stranci plaćaju da radi protiv Republike Srpske!

Okrugla mu

glava jos od boravka u Austriji!

Brzi

Je li vi sa portala citate ove srbočetničke komentare.Ili mislite kao i oni

071

Poštedite nas djikana Ljiljana, i @Ljiljane Promijeni nick, ne stoji ti. To što si ti, to ljiljani nisu. I također poruči u stranci da si tako loš bot da si kontraproduktivan, Doduše, SDA do sada još nije imao bota sa više od dva grama mozga u glavi. Kao i prosječan dobrovoljni glasač te stranke, njih trojica. I svim komentatorima gore: jesu li vam vaše kriminalne stranke toliko propale da nemaju bota koji ne tipka iz štale?

NRW

Pitam se samo dali neko ove glupe komentare kontroliše i ako jest žašto ovakve prostatluke pušta u javnost.

L@ly Li

Kretenčine četničko - usraške, iz ove gore naznaćene redakcije !! STOKO ! Daj pokažite da se varam, i krenite da vršite redakciju SVIH komentara, prestanite hinjski genocid nad normalnim ljudima - kad već objavljujete akciju, objavite i reakciju koliko god ogavna bila !! To bi se zvao "fer plej", pa kom obojci, kom opanci ?!

DUDEK Krivousti Njofra

Idi bolan srpski dobrovoljac slavi genocid

Prnjavor

Dragičeviću lopove dobićeš ti po nosu polako,lopove Jeli droga napravila tebi vilu. Đubre skore, marššššššš...

/ Najnovije