Davor Dragičević pitao članove SNSD-a: 'Ko je kriv za ubistvo Davida?'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Naredba

Nije pravo pitanje ko je ubio Davora nego ko je naredio da ga se ubije ? Odgovor je dodik naredio,a lukac sproveo naredbu.

AsAsova

Bravo Davore, ako si uspjeo postidjet bar jednog od ovih silnih kukavica, svaka ti cast.. Mene stid sto samo iz daljine gledam njihove pognute glave.. Pa dal je moguce da smo ovako jadni i odvratni postali ??? Gdje je ponos ?? Dostojanstvo ?? Jedan covjek vas sve zajedno moze postidjet ?? I obicni zec je super heroj za ove ljudske smradove koji koracaju u koloni.. SVI imaju djecu i svi su necija djeca, razumiju njegovu patnju ali mu kukavicki glavu okrecu... taj njihov kukavicluk je sramota za kompletnu ljudsku rasu.. David je i njihovo dijete, Davor se bori i za njihovu djecu... gledaju heroja uzivo dok pognute glave podrzavaju ubice njegovog djeteta.. SRAM VAS BILO !!

/ Najnovije