Dautović o presudi Mahmuljinu: Lažna svjedočenja tri najbliža saradnika bila ključna

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Generale ti si nas heroj

MrziteljPDA

Ljudima su odsijecali glave! Masakrirali ih,držali kao robove! I sad kao Sakib nije kriv. Ma nemoj! Ima da odleži dobre robije i neka će. Njegova zona odgovornosti je bila! To ne mijenja karakter rata nego samo dokazuje da budala bude na svim stranama ali ipak manje na strani onog koji se brani

Objektivan i nepristran

Vidis ti, trojica tih izdajnika iz istih redova Armije lazu, kako ih nije stid, ccc...

gost

Baš su mu blidki bili ti saradnici

,.,borac k... palac

Ma ja drugi krivi a ne generali. Po vama bi trebala sirotinja lezat po zatvorima.u ratu topovsko meso u miru na kontejnerima,a vi generali primanja po 2 500 km,i vecina vas ima neke lopovske firme.u zatvor i prihvati presudu kao covjek.

Geneticar

Lijepe riječi su ukras

Mile

The HU - Wolf Totem

@Bosanac

trebo ih je sve pobit Zenica puna srbendi ka Bosanac<< Ah razmišljaš ko sratko(ratko) i karađić. Pravi si genocidaš

bosanac

Koja su to tri saradnika?dajte imena

/ Najnovije