Na Igmanu će se graditi turistički centar

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prle

U sklopu one investicije od 4 milijarde KM ili zasebno?

zasto?

Ne gradite nista!!! Samo cete upropastiti Igman

Objektivan i nepristran

Hoce li to biti kao i Buroj Ozone, ili ovaj put nece bit debakl i fijasko?

Mirhet

A možel' se ubaciti i koja vikendica ili apartman za naše guzonje kao na Bjelašnici pa da nam se seru u vodozaštitnu zonu i zagađuju Vrelo Bosne.

nasvasta

Haramije uništile ljepotu koju je Stvoritelj podario da mogu najobičniji ljudi uživati i biti zahvalni Stvoritelju ,a sada će haramije zabraniti poštenim ljudima da se odmaraju i uživaju u blagodatima Stvoritelja ,Sad će kriminalci političari uzurpirati zajedničko dobro.Haram SDA ovcima i njihovim pokoljenjima svaki zalogaj i da svaku marku troše za liječenje .Jeli vas stid onih koji za Igman živote zdravlje i mladost dadoše da Bog da da se teško o sebi zabavite.

hamo

Eto govana u Vrelo Bosne, masalaaaa

JA1

SDA mafija uredno nastavlja sa pljackanjem drzavne imovine. Sve sto imamo ta gamad ce da upropasti

Zuhdija

Je li ono Igman planina gdje gradite najveci zatvor? Bas potencijalna planina kad se zatvor otvori i pusti u funkciju…

Sarajevo

Ako se ovo uradi bez rekonstrukcije kolektora za vodu, imacemo potpuno zatrovano Bačevo i za 10 godina ćemo morati graditi sistem filtracije od 300 miliona. Načelnik Berilo je ubijedio pojednice iz vlade KS da kanalizacija na Igmanu i Bjelašnici ne zagađuje Bačevo iako struka kaže drugačije.

Sarajevo

Nivo teških metala i drugih toksina u vodi je već na nivo kojem se voda nebi smjela davati djeci a nije idealna čak i za odrasle. I stanje se pogoršava a glavni trovači su Bjelašnica i objekti Budnje na Ilidži. Ako se nešto ne preduzme, Sarajevo će u sljedeći 10 godina morati graditi kolektore i filtraciju koja košta oko 300 miliona KM i više. Turizam je bitan ali ne po cijenu trovanja.

/ Najnovije