Danis Tanović saopćio divne vijesti: Orhan je otvorio oči!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Babo

Ako ti je ovo žena Danise, svaka ti čast. Zgodnija je od 80% BiH a izgledom djeluje kao pristojna žena na ulici koja čuva brak i porodicu. Svaka čast. (bez sarkazma)

Guest

Guest Gospodine Tanovic neka je sretno budjenje Vaseg sina mladog momka Orhana. Bice sve dobro ako Bog da znam pazite svoju djecu i njemu jos vise paznje posvetite da bude pravi momak kao sto je bio. Sretno i uzivajte u svojoj porodici kao brizni roditelji.

Covjek

Raduje me Orhanov oporavak. A Dzena Gadzun niko me nije vazna, zalosno.

.

Važna je. Jako nam je važna. Izlazimo na proteste i nećemo dati da se djevojčica zaboravi. Orhan je živ. Bogu hvala. Zato jer se njemu još može pomoći - zbog toga se toliko svi brinemo i molimo.

@Ljiljan

Baš mi je drago što je otvorio oči.

JA1

Super, zelim mu brzo ozdravljenje i da se oporavi u potpunosti uz pomoc ljekara i srece.

/ Najnovije