Danas u Sarajevu protesti za ubijenog psa Medu: Jasni zahtjevi za nadležne institucije

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sfgh

SVAKOG KO I POMISLI DA UDARI ZIVOTINJU TREBA U ZATVOR. FUJ ZIVOTINJSKI Z L O T V O R I ..

Fuuuj

Drustveni poremecaj uvezen sa zapada. Veca empatija za cuku, nego za sistemsko ubijanje djece u Gazi. Zatiranje jednog naroda kroz potomstvo se ignorise, dok se histerise za jednog psa lutalicu.

Neko Zašto to dvoje uopšte povezujete.

Drustveni poremecaj uvezen sa zapada. Veca empatija za cuku, nego za sistemsko ubijanje djece u Gazi. Zatiranje jednog naroda kroz potomstvo se ignorise, dok se histerise za jednog psa lutalicu. ka Fuuuj

Sarajka

Drustveni poremecaj uvezen sa zapada. Veca empatija za cuku, nego za sistemsko ubijanje djece u Gazi. Zatiranje jednog naroda kroz potomstvo se ignorise, dok se histerise za jednog psa lutalicu. ka Fuuuj Ne znam samo kako to možete i porediti.Onaj ko je spreman ubiti životinju,spreman je ubiti i čovjeka.Ja,čvrsto vjerujem da je monstrum slične stvari radio i ljudima 92-95.Svi mi,vrlo lako možemo postati lutalice.Dovoljan je samo jedan jači zemljotres ili nešto slično,pa da u trenutku ostanetze bez svega.Naravno da su svi normalni ljudi potreseni stradanjem djece Palestine i sve ostale djece na svijetu,koja u ovom trenutku pate zbog rata,gladi i siromaštva.

Ze989

Drustveni poremecaj uvezen sa zapada. Veca empatija za cuku, nego za sistemsko ubijanje djece u Gazi. Zatiranje jednog naroda kroz potomstvo se ignorise, dok se histerise za jednog psa lutalicu. ka Fuuuj ne znam sta ti je cilj kroz ovo hinjsko provlačenje i pravljenje nekakve paralele. BIH je uradila sve što je do sada mogla u vezi Palestine a narocito Sarajevo. Ocito je nemaš dobre namjere .

Amanda

Treba i njega upucati i vući kroz grad dok ne krepao,JB.***** rezardiranu

Adi

degenerici, ko ne voli zivotinje nije covjek nego pogan, i treba ga objesiti

Adi

ne znam sta ti je cilj kroz ovo hinjsko provlačenje i pravljenje nekakve paralele. BIH je uradila sve što je do sada mogla u vezi Palestine a narocito Sarajevo. Ocito je nemaš dobre namjere . ka Ze989 a ta ista sugava palestina je podrzavala milosevica dok je ubijao po bosni, hebali vas oni, sve nek ih pobiju da nisu trazili, nebi dobili, a vi stoko islamizirana stalno to zaboravljate, palestina je bila uz *****ke, i kapak, sve nek pobiju nije mi govana zao

Laxative

Brišu Radio Demokrate komentare koji se ne sviđaju mafiji na vlasti. Informbiro Slunto Forto i smradovi izdaje a lopovluka.

/ Najnovije