Danas primopredaja dužnosti između Schmidta i Inzka

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Wuensche alles gute

25 godina ovaj narod zivi pod palicom nacionalista, koje je u medjuvremenu preraslo u ultranacionalizam, sveopcu pljacku i nazadak drzave u svemu, najgore sto su ojacale aspiracije iz '90- tih o otcjepljenju i otimanju teritorija BiH od strane, prvenstveno Srbije, ali ni Hrvatska ne zaostaje! Daj boze da je Schmidt reinkarnacija Pedi Esdauna, da se konacno obracuna na ultranaciinalistima i omoguci bolji zivot svima koji ovdje zele da zive i BiH smatraju svojom domovinom! Takvih je i u manjem bh entitetu preko 70%, ali zbog autoritarnog rezima sa jakom policijskom spregom ne smiju da puste svoj glas! Novi Visoki predstavnik bi odmah po dolasku na poziciju trebao pokazati da se s njim ne zaj...je! Sretno

Vec vidjeno,

entitet RS “docekuje “ doticnog kao okupatora a 30% SDA-IZ masinerije sa cvijecem i prijemom. Tesko da, u duboko podjeljenom, entitetu FBiH ima zdravog razuma za bilo kakav napredak.

/ Najnovije