Danas posebna sjednica NSRS: Na dnevnom redu Srebrenica i antiustavni izborni zakon

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Od lazi nikako do istine.

BiH je najkomplikovanija drzava jer su Dejtonom “uzidane” NACIJE nepostojece Jugoslavije kao politicki “narodi”. Vratiti iskonsko ime drzavi Bosna, da bi nacija bila Bosanska. Za sve gradjane. Nacije Jugoslavije u BiH nisu dijaspora Hrvatske ni Srbije. Nisu genetski vecinski slavenski narodi Srbi i Hrvati. Bosna je desetak puta starija od Jugoslavije. Njeno stanovnistvo vijekovima egzistira na njenoj teritoriji, drzavnosti, tradiciji, jeziku i kulturi! Jedan multireligijski narod.

Ideja

Formirati probosanske stranke “Bosanskih srba Jugoslavije” i “Bosanskih hrvata Jugooslavije”. Inace etnosi u BiH su klonovi nacija Jugoslavije, koje vise nema. I tad se moglo neovisno o vjeri izjasnjavati kao srbin ili hrvat u Jugoslaviji. BH hrvat nije nuzno katolik, nije vecinske slavenske haplogrupe, nije nuzno iseljenistvo Hrvatske. Vise je to stvar politicke zelje, hoce mi se! List zelja.

Nadimak

Formirati probosanske stranke “Bosanskih srba Jugoslavije” i “Bosanskih hrvata Jugooslavije”. Inace etnosi u BiH su klonovi nacija Jugoslavije, koje vise nema. I tad se moglo neovisno o vjeri izjasnjavati kao srbin ili hrvat u Jugoslaviji. BH hrvat nije nuzno katolik, nije vecinske slavenske haplogrupe, nije nuzno iseljenistvo Hrvatske. Vise je to stvar politicke zelje, hoce mi se! List zelja. ka Ideja . Novoformirane patriotske stranke ce se boriti protiv malignog uticaja Srbije i Hrvatske i njihovih proksi insajdera. Zauzimace mjesta i pozicije Ustavom predvidjena srpskom i hrvatskom politickom narodu (ma sta to znacilo) u Bosni. Istiskanjem malignog uticaja sprjecava se ostvarenje velokodrzavnoh projekata.

DOSADA!

Ide jos jedno cijelodnevno orgijanje i smaranje. Jadan ovaj narod sto je ostao jos uvijek da zivi ovdje!!!

Mali Đurica

Ma da je ovaj glavati pravi patriota, kako se deklariše svaki dan, a promovira ga vaš portal istetovirao bi grb Nemanjića na čelo. Ma mala mu ova zastava na reveru sakoa. Ovo je "Lažni građanin Srbin". On je bre Hrvat.

/ Najnovije