Danas počinje suđenje ljekarima koji su optuženi za smrt djevojčice Džene Gadžun

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Sva sudjenja bi trebala biti javna.I nas sud bi zbog tog trebao pokrenuti svoj kanal.Tako ce narod i gradjani moci da vide ko tu zaista radi svoj posao ko radi za narod ko za stranku .znaci apsolutna i potpuna transparentnost.

2020

Da su doktori sda vec bi lezali u zatvoru ali trojka na sve nacine brani svoje ubice djeteta

***

***

Posmatrac

Ovo je u fokusu samo zato jer su ljekari. Da su obicni referenti ili radnici u posti, ne bi se puno javnost i mediji ovim bavili. Treba zavrsiti sto godina škole, a vecina se slomi sa bachelor pravnog ili ekonomskog fakulteta. Sretno vam, ljekari.

daj ba sta se ovo desava?

Ovo je u fokusu samo zato jer su ljekari. Da su obicni referenti ili radnici u posti, ne bi se puno javnost i mediji ovim bavili. Treba zavrsiti sto godina škole, a vecina se slomi sa bachelor pravnog ili ekonomskog fakulteta. Sretno vam, ljekari. ka Posmatrac ljudi su ubili dijete radi zarade i ti njima kažeš sretno???

Posmatrac

Niko nije ubio dijete. Dijete su svi liječili i tu nema dvojbe. Nalazi će to pokazati, kao i majčino insistiranje da ide u privatnu praksu. Anestezija nije odlazak na plažu, već vrlo rizično stanje. I o tome bi se svi trebali educirati. Sretno silno i od srca svim ljekarima iz slučaja, kao i njihovim porodicama!

Posmatrac

Da, majka je insistirala. I to postoji medju dokazima. Uskoro će se saznati.

Borac sa kauča

Ne znam kako neko može tako pisati. Postali smo tako okrutni, pokvareni, bez milosti bez trunke osjećaj prema roditeljima male Džene koji su izgubili dijete radi nemarom i nepažnje doktora fuuuj 🤮🤮🤮🤮

/ Najnovije