Danas najavljeni protesti širom BiH: Ovo su zahtjevi nezadovoljnih građana

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pavel

Jediono majoniziranim Hrvatićima je dobro u ovom jadu i čemeru...

fakat

pa jeste ga zakazili kad nigdje nikog nema jos ce se svi ranije sa posla ispaliti da izbjegnu guzvu

Gulliverus

Islamski radikal i vehabija, ljubitelj Isila i talibana Sanin Musa i oba njegova nakaradna stranka organizuju ove proteste, žele da profitiraju na ovoj situaciji. Oni su bezbjednosno interesantne osobe, snimaju ih i prate, ne idite na ovaj skup da vas neko unaokolo nosa kao negativce. Biće nindži i tekbira, nije građanski skup!!

Boom

Nadam se da neće biti ko u Tuzli 2014 nego miran skup

Pa zar nije i on gradjanin

***

Ničij...

Čuj nije gradjanski....pa samo pročitaj svoj komentar, toliko o tebi kao gradjaninu...A, ako je čovjek bezbjedonosno interesantan, pa on se ne korije, eto ga na protestima .... BTW, smo da znaš ne slažem se sa njegovom position, ali mi je jako bitno da i on ima mjesta u gradjanskoj nam..

Realista

Polako treba biti strpljiv, biće to sve tako i još bolje kada u BiH ne bude više od milion stanovnika! Ostali se nažalost moraju iseliti i izumrijeti, nema dovoljno sadake za sve!

/ Najnovije