Danas hitna sjednica Predstavničkog doma PS BiH: Samo jedna tačka na dnevnom redu

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta je embargo na oruzje napravio Bosni?

Da nije bilo Embarga na oruzje od strane EZ i UNa, nebi Srbija smjela pokrenuti ratove! Mogla je napasti cetvrtom vojnom silom Evrope (JNA), drzave koje nemaj ni oruzje, ni vojnu organizaciju poput Bosne. Pored oruzja i logistike Srbija je imala u Bosni politicke instalacije, insajdere, nacije Jugoslavije, sa imenom Srbije. Sta je rezulrat Embarga? Dugo ratovanje. Opsade. Patnja. Sistematska ubistva, pogrom, progon, silovanje, genocid!! Strahovito razaranje. Unistenje nesrpskih bogomolja, grobalja, kulturnih institucija. Embargo voljom engleskih lordova, krizara ostaje cijeli rat. Samo za Bosnu. Da nebi muslimani mogli ubijati agresore, kriscane¿! Kad je krenula Oluja iz Hrvatske i ARBiH krece u oslobadjanje. Onda ŠOK! NATO prijeti 1995.udarima Bosni, clanici UNa, na njenoj teritoriji, da se nebi oslobodila od jugo*****cke agresorske zlocinacke armade. Jeli moguce pita se zdrav razum? Ali nije to sve!!! Dolazi Dejtonski ustroj BiH. Razvaljuje se Republika BiH, a na njenoj teritoriji gradi pazi sad!! “Republika Srbska” na zonama progona, pogroms, zlocina genocida. Neka je sramota sav civilizovani svijet, sta je uradio Bosni i Bosancima zarad krizarskih zelja!

Opa, opa, opala

Pa hoće li doći u majicama sa slikom svog Boga Dodika? Katastrofa, kad se za nešto pita učiteljica Sanja Vulić, a akademici šute.

/ Najnovije