Dan državnosti BiH: Predstavnici svih nivoa vlasti položili cvijeće kod Vječne vatre

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuronja

Tako to rade normalni ljudi u normalnim državama!

Dudek Krivousti Njofra

Treba otići na Bobovac kada ide Fufljo koji je pričao donedavno o ugrozbi

Razlka izmedju Bosne i Jugoslavije

Zasto se Jugoslavija nije mogla sacuvat a Bosna moze? Zato sto je vecinski narod deklarativno cuvao Jugoslaviju kao sredstvo dominacije nad teritorijom i drugim narodima. Danas je zovu tamnicom. Bosnu cuva vecinski narod sa jasnom namjerom da ne dominira vec je saista voli i smatra svojom domovinom. Bosnjaci su cesce obespravljeni u Bosni nego bilo ko drugi.

Tako su cuvali Jugoslaviju,

znamo kako je zvrsilo

Pavle

Ja sranja od države,u kojoj se na samo 23% teritorije obilježava dan državnosti..

Pavao

Pavle...koliko ti mozga upotrebljavaš to je najveće sranje...

Pavao 2

Živjela B i H..!

Prodjoh Bosnom kroz gradove

Ja sranja od države,u kojoj se na samo 23% teritorije obilježava dan državnosti.. ka Pavle Upali kola pa prodji Bosnom. Vidjet ces da je 30%. A da nije bilo srpskog i hrvatskog nacizma, bilo bi preko pola gradova, jer u gradovima su zivjeli Bosnjaci.

Kuronja

Ja sranja od države,u kojoj se na samo 23% teritorije obilježava dan državnosti.. ka Pavle TEBI NON STOP U ŽVALJAMA 23 VJEROVATNO TI JE TO OSTALO JOŠ OD KAČEVANDE!

Zli Bosnjanin Zivkovic

Muslimani u BiH slave datum drzavnosti drzave koju su rusili. Ludilo je poprimilo novi oblik. Da ne pisem na sta lici ova tzv drzava okovana mrznjom i nerjesenim problemima iz istorije. Sto prije se raspadne, bice bolje svima.

@Upali kola

Taj izraz koriste samo “izbjeglice” koje su imale “kola” i bauštela kad dodje u “domovinu”. Debelo si zaostao na malom odmoru neke srednje “strukovne” škole

Ho

Ja sranja od države,u kojoj se na samo 23% teritorije obilježava dan državnosti.. ka Pavle Drzava nije sranje , sranje su oni kao ti , sto pljuju po istoj. Al' ti to nemozes skontati, jer si veliko sranje od covjeka

Jazavac

Muslimani u BiH slave datum drzavnosti drzave koju su rusili. Ludilo je poprimilo novi oblik. Da ne pisem na sta lici ova tzv drzava okovana mrznjom i nerjesenim problemima iz istorije. Sto prije se raspadne, bice bolje svima. ka Zli Bosnjanin Zivkovic RASPO SE TI IDIOTE

Pavle

Joj ovo je miješno 23% teritorije obilježava nekakvu nezavisnost a najviše zavise od susjeda...

Strah od svog porijekla

Taj izraz koriste samo “izbjeglice” koje su imale “kola” i bauštela kad dodje u “domovinu”. Debelo si zaostao na malom odmoru neke srednje “strukovne” škole ka @Upali kola Ne mozes te ulicarske psihoanalize posudjivati pa nasumicno primjenjivat. Ako se sam pronadjes u njoj ne znaci da ce se drugi pronaci. U svom, na svom, pri svom, protiv tebe i takvih borio se, izborio se, i opet cu ako treba. Sarajevo je dusom dahnulo otkad Romanija iz njega utece, samo ih jos dalje treba najurit u djedovinu na koju joj ime sluti.

/ Najnovije