Damir Nikšić traži da se 60 posto imovine BiH proglasi zaštićenim područjem

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cune

Tako je! Damir Niksic je kako izgleda jedini u vladi kojemu je stalo da BIH , napreduje u svakom pogledu

DDTMK3

Tako je! Damir Niksic je kako izgleda jedini u vladi kojemu je stalo da BIH , napreduje u svakom pogledu ka Cune Možeš mislit kakve ideje ima ovaj luđak iz Vučićevog projekta predaje BiH. Bivši upravnik ćenife u Milanu.

Ko je javio jamio

53 % imovine je bilo državno ali u vrijeme Austrougarske dok nisu došli ovi novi a Boga mi i stari partizani pa je izdjelili. Sada ima možda 30 % i od tih 30 %, 20 % je stranačka. Silne agrarne reforme za vrijeme kraljevina, priznavanje uzurpacija poljoprivrednog zemljista sa dva svjedoka za vrijeme socijalizma, kolonizacije, zelene linije šumarstva, vikendice uz more uz rijeke jezera obale, dodjele i nadjele za izgradnju, pretvorba društvene tj.državne imovine u privatizaciji, prodaja, kupovina, koncesija i ko zna sta još. Mogao se kvadrat kupiti i za dvije marke na veliko a neki industrijski giganti sa zemljištem i za 1 KM. Niko to vise ne vrati niti uredi. Ovaj samo onako baljezga da se javi da ga ljudi ne zaborave.

Suler

Bravo Damire

/ Najnovije