Damir Nikšić prozvao dvije stranke: "Ko glasa za njih gura šume u džepove tajkuna"

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Nesumnjivo da u BIH vladaju klanovi i da im je jedino stalo do njih samih ali kada ovog ,,patriotu,, vidim sav se ospem. U kojoj je sad stranci zna li neko?

011

Ne smiješ HDZ spomenuti, jer si njihova k***

Ublehas

A ,tko je glasao za tebe, u***

Gulliverus

A šta je sa rudarskom Adriatic Stealling Metals u Varešu i uništavanjem krčenjem i šume i okoliša, ko to gura i prodaje smećaru jedan??

Kafanski cirkuzant

Nekome savjetuje sta da radi

Sta ima veze

***

Pajdovani

Sta je sa HDZ om ? oni nisu uništavali ekonomiju krali pare iz aluminiju ? Ako ćemo i ekoloski njihov kapo je skrenuo tok rijeke da napravi vilu.

Bosanac

***

KOGA si pitAO

Pa ako su već svi putevi prema normalnoj i stabilnoj zaradi (bavljenje politikom i „sveopštim dobrom“) - dozvoljeni, zašto onda ne i preko budalaština i YT channela, zar ne? Ha ya ...... ima i mnogo glupljih, gorih i sirovijih u onim klupama.....jbg. Kad je bal, nek i hala gori .... Ali, onda NEMAŠ pravo kritikovati ni gore ni bolje od sebe. Treba biti svjestan da si suučesnik u zločinu i imati mrvu skrupula, ako ništa onda prema samome sebi, a ne uvjeravati i sebe i druge da stvarno vjeruješ u tu, gore navedenu šuplju u zagradi. Treba biti svjestan da je to bespotrebno. To je najgore jbg.

Štetočina Jole

E,samo smo čekali tvoju izjavu,pa ti si u jednoj od fotelja,jesi li pokrenuo kakvu tužbu ,ili bacaš dimne bombe ? Mi ništa i ne znamo, i ne vidimo,i ne čujemo ! Kako te nije sramota,takvo podcjenjivanje… Djeca nam se smiju!

Štetočina Jole

Pa ako su već svi putevi prema normalnoj i stabilnoj zaradi (bavljenje politikom i „sveopštim dobrom“) - dozvoljeni, zašto onda ne i preko budalaština i YT channela, zar ne? Ha ya ...... ima i mnogo glupljih, gorih i sirovijih u onim klupama.....jbg. Kad je bal, nek i hala gori .... Ali, onda NEMAŠ pravo kritikovati ni gore ni bolje od sebe. Treba biti svjestan da si suučesnik u zločinu i imati mrvu skrupula, ako ništa onda prema samome sebi, a ne uvjeravati i sebe i druge da stvarno vjeruješ u tu, gore navedenu šuplju u zagradi. Treba biti svjestan da je to bespotrebno. To je najgore jbg. ka KOGA si pitAO Bas ste me nasmijali ,nažalost ,sve je ovo tragikomedija 👍

Ko uopste glasa

***

Ja1

Ja glasam za njega, sto pitas? Ah da, po tebi je bolje da glasam za Genjca, on je bas faca ili ne dao bog za Berila.

Šume u džepove …

A tek metafora kojom se koristi “maloljetni borac”,pobjegulja,dezerter, sa punoljetnim primanjima i bajatim informacijama!

Tako ...

... je Damire.

Koel

Sta ovaj dezerter prica treba ga zatvoriti oduzeti drzavljanstvo za dezerterstvo vratio sa mi kenski kafana da nam soli pamet jos mu placamo koji smo mi debili a hiljade onih koji su krvarili za ovu bosnu hoda bez posla

Preletač

Samo njake.Da mu sutra SDA i SNSD ponude mjesto objeručke bi prihvatio.

Još jedna

Ja glasam za njega, sto pitas? Ah da, po tebi je bolje da glasam za Genjca, on je bas faca ili ne dao bog za Berila. ka Ja1 Havetinja

Tu pac man

Ja glasam za njega, sto pitas? Ah da, po tebi je bolje da glasam za Genjca, on je bas faca ili ne dao bog za Berila. ka Ja1 A što glasaš za njega ? Ja nikad nista pametno nisam čuo od njega. Samo bezvezna galama

Nikšiću

Koliko si stabala posadio za života? Recikliraš li svoje smeće? Jesi li na organskoj ishrani? Koristiš li samo ekološke proizvode? Ppuješ li iz plastičnih flaša? Pa ti si jednom osnovao ekološku stranku!

Semsudin Kristic

A sta je sa Nasom strankom moj Damire.Povalisee u Sarajevu omladinu ko bekane.Sto se nista ne oglasavas vezano za to.Imam pravo ovo da ti napisem jer sam te zaokruzio na proslim izborima a ako se ne oglasis nemas vise glas nii od mene, ni od moje porodice,ni od mojih prijatelja a to ti je jest jednako oko stoje.Pa t vidi.

Laxative

Preletačević službenik iz zahoda u Milanu, da on o poštenju priča, promjenio stranaka samo da se gdje uvali na budžet sisu.

Bos-Sa

Tacno!Samo na trolejbuskim stajalistima,moze se snimiti,da svaki sat prodju bar dva kamiona sa prikolicama natovarenim balvanima potpuno zdravih stabala,u pravcu Trebevica,Jahorine i gdje dalje.Da radi inspekcija,to se ne bi dogadjalo

Fuuuj

Sve ove godine sam glasao za vas...al cu ove godine s cejfom da zaokruzim SDA zelene kmere. Odvratni su mi, ali ste vi vala prekucali sve nivoe sa svojim poklanjanjem drzavnog i drzave sa pecatom razvratnistva...obicni poslusnici zapadnih razvratnih elita. Fuuuj

Ja1

Sda i njihovi glasaci su nas doveli do dna, samo grupica ljudi zivi zivot milionera sve ostalo je u rasulu. Sesnaest mandata Niksicu bi trebalo samo da vrati stanje na nulu. Ne kontaju to ovi sendvicari, oni misle da su profitirali. Najlakse je optuzivati , vidi mu glave ili izdajnici itd. a sve bez ikakvih dokaza optuzbe. Doci ce u bih do raspada, samo polako, svi smo mi pred bankrotom bili. Osam godina Fadila i 30 god SDA, Amerika ne bi podnijela

Sve u helać

Sve me je razočaralo, nemam više kome vjerovati i za koga glasati. Neki su loši, drugi katastrofalni, treći ne valjaju, četvrti su nula, peti štetočine, šesti niškoristi, sedmi ublehe, osmi gluplji nego iko, deveti zlo i naopako, deseti nisu dobar izbor. I što sad?

U mene dzep pukne od kljuceva. U njih sume mogu

u dzep stat. Koja je tkanina, zna li se, da uzmem i ja za pantale??

Da nam i ovaj

Lezihl****vic nesto kaze. Zna li on, uopste, u kojoj je trenutno stranci, jer je sve izmjenjao da se dokopa hl**** bez motoke.

/ Najnovije