Damir Nikšić predlaže: Veći porez za nekretnine u kojima se ne stanuje ili se ne izdaju u zakup

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koja je sad stranka ?

***

Ljencuge bi da zive na racun tudjeg rada

Sta ti imas sa mojom privatnom imovinom? Porez je jednom placen. Ako ti treba novac, idi radi i zaradi kao i svaki posteni gradjanin.Ukljuci mozak za pametnije i korisnije stvar ,pokazi da si nesto napravio svojim radom i pamecu .

BAD

***

***

***

Vise koristi za narod

Treba uvesti porez za politicare koji samo primaju platu a ne rade nista. Svaki nedolazak na sastanak se placa 30% od plate.

Hamzigahop

Moj jaro traži da taj porez uvedu u Brčkom konkretno u Brezovom Polju ali ne samo na stanove i kuce nego i na zemljiste. U RSu su to uveli nanzemljiste da bi lakse ljudi odustali od nekretnine.

Ja1

Lijepe riječi su ukras!

333

A da mozda ipak prije toga kroz istrazne organe i pravosudje zaustavimo kupovinu hiljada stanova za gotovinu stecenu kriminalom, ili da ustanovimo stvarno vlasnistvo i zakonitost sticanja vlasnistva u slucaju hiljada stanova u Sarajevu (Delimustafic, Sarajlic, i mnogi, mnogi drugi).

derpe

i ostali debili, svi mudro šute kada se gasi i uništava neka firma gigant tipa fds ... sad bi da pametuje

Nihad

Ko daje glasove ovoj budali

/ Najnovije