Damir Mašić poručio Dodiku: "Prestani sa 'srbovanjem' zbog kojeg ispaštaju građani"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dusko dugousko

Damire, posto je za sve nedace u BiH kriv Dodik, sta mislis da se razidjemo, pa svako na svoju stranu? Razumio bih da se radi recimo o Svici. Ali tzv mafia-state Kosovo je dno dna ljudskog roda. Ispade da cijela BiH samo ide na Kosovo, pa su sad satro gradjani ispastaju.

Haha

Samir Mašić ne razumije osnove demokracije. Ako Srbi biraju Dodika, znači i da biraju politiku u kojoj građani koji žele posjetiti rodbinu na Kosovu moraju u ambasadu po vizu. Dakle Samire, za život u Europi potrebno je poznavati europske tekovine.

Naravno, razlaz je najbolje rjesenje

Damire, posto je za sve nedace u BiH kriv Dodik, sta mislis da se razidjemo, pa svako na svoju stranu? Razumio bih da se radi recimo o Svici. Ali tzv mafia-state Kosovo je dno dna ljudskog roda. Ispade da cijela BiH samo ide na Kosovo, pa su sad satro gradjani ispastaju. ka Dusko dugousko Ko god smatra drugu zemlju svojom domovinom, nek rasproda sto ima i zaputi se tamo, a nas ovdje prestane maltretirati fasistickom ideologijom te verbalnim, legalnim akrobacijama u tumacenju historije kojim se ta ideologija podupire.

TITO

MASICU KOLIKO DODIK SRBUJE TI I TVJI MUSLIMANI HOCETE ISLAMSKU BIH NIKAD JE NECETE DOBIT

E moj Damire, ne vidiš šumu od drveta 😆

Nije problem Dodik, nego ova judeo-kršćanska Europa i Amerika.

Istocno Sarajevo

Ko god smatra drugu zemlju svojom domovinom, nek rasproda sto ima i zaputi se tamo, a nas ovdje prestane maltretirati fasistickom ideologijom te verbalnim, legalnim akrobacijama u tumacenju historije kojim se ta ideologija podupire. ka Naravno, razlaz je najbolje rjesenje Znaci, vi trebate da se selite u Tursku. Zaboravio si da su hriscani zivjeli na podruciju BiH vjekovima prije nego sto su islamizacijom istih nastali BiH muslimani.

Shiptarovanje

na *****ski nacin, prvaci si Damir, Dragan, Zeljko…

Za Damira i naivne: Uzrok pa posljedice

Pitanje za “slobodarasku” Zapadnu demokratiju? Kreatori “reublike srpske” su presudjeni za najteze zlocine protiv covjecnosti, genocid i krsenje temeljnih ljudskih prava. -@ Zasto niste. ukinuli tu genocidnu zlocinacku tvorevinu? -@ Zasto niste presudili i kaznili politike koje su dovele do realizacije zlocinackog projekta? Vi kaznjavate pojedince kao da se na radi o kolektivnim zlocinackim projektima..

Nezgodno je kad te na lazi odgoje

Znaci, vi trebate da se selite u Tursku. Zaboravio si da su hriscani zivjeli na podruciju BiH vjekovima prije nego sto su islamizacijom istih nastali BiH muslimani. ka Istocno Sarajevo Hriscani ili ne, u Bosni prije dolaska Osmanlija su zivjeli Bosnjaci i ostali poslije njihovog odlaska. Vlasi koje su Osmanlije doveli da im sluze nisu bili tu. To sto su Vlasi ostali i sto su hriscani i sto su si predili ime, ne mijenja stvar.

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

Znaci, vi trebate da se selite u Tursku. Zaboravio si da su hriscani zivjeli na podruciju BiH vjekovima prije nego sto su islamizacijom istih nastali BiH muslimani. ka Istocno Sarajevo VI VLASI STE DOVUKNJARENI SA KAR PATA (rumunski dio)IDI TAMO I TRAŽI PRAVA TAMO SU TI I PRECI I ROĐACI !!

🔥🔥🔥🔥

Hriscani ili ne, u Bosni prije dolaska Osmanlija su zivjeli Bosnjaci i ostali poslije njihovog odlaska. Vlasi koje su Osmanlije doveli da im sluze nisu bili tu. To sto su Vlasi ostali i sto su hriscani i sto su si predili ime, ne mijenja stvar. ka Nezgodno je kad te na lazi odgoje Hoćeš reći da je BiH bila Katolička država a Turci(Muslimani) doveli Vlahe pokrstili(inače su to Turci radili) i oni su tu ostali

Jest jest, hocu reci da ste vi pocetak i kraj sveg

Hoćeš reći da je BiH bila Katolička država a Turci(Muslimani) doveli Vlahe pokrstili(inače su to Turci radili) i oni su tu ostali ka 🔥🔥🔥🔥 Ne mogu ja u jednom postu rascinit 150 godina lazi u kojoj vi zivite. Cinjenica je da je casna Osmanlijaska imperija bila najhumanija u historiji covjecanstva. Cinjenica je da su preferirani hriscani u njoj bili pravoslavci jer je njihov centa bio u njenoj prijestonici. Cinjenica je i to da su imali priliku u Bosni i na cijelim Balkanu napraviti ono sto su krscani uradili na Iberijskom poluotoku. Nisu uradili i mi zato danas placamo cijeu. Ali uzvisene ideje ljudskosti, tolerancije, pravde vrijde, i nama nije mrsko platit cijenu. Kad se jednom bude svodio ukupni racun, bit ce nam drago da nismo bili to sto ste vi.

eee, onda neJma druge nego

Nije problem Dodik, nego ova judeo-kršćanska Europa i Amerika. ka E moj Damire, ne vidiš šumu od drveta 😆 ISLAMISAT I EVROPU i AMERIKU, i VASCJELI DUNJALUK, olaha, reiSSam i titam, svi su oni jeni fašsti. ALAHU EKBER; TEKBIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRR! ummet za cijeli svijet i vasionu!

Kako to

>>Hriscani ili ne, u Bosni prije dolaska Osmanlija su zivjeli Bosnjaci i ostali poslije njihovog odlaska. Vlasi koje su Osmanlije doveli da im sluze nisu bili tu. To sto su Vlasi ostali i sto su hriscani i sto su si predili ime, ne mijenja stvar. ka Nezgodno je kad te na lazi odgoje<< Ako srbi nisu zivjeli u bosni pre dolaska turaka kako je na kosovu srpsku vojsku iz bosne predvodio vlatko vukotic. Otkud u bosni manastiri iz 13 vijeka koje sagradi kralj dragutin nemanjic kome je gradio manastire i crkve nego srpskom narodu Vasu tkz. istoriju okacite macku o rep.

Nismo

VI VLASI STE DOVUKNJARENI SA KAR PATA (rumunski dio)IDI TAMO I TRAŽI PRAVA TAMO SU TI I PRECI I ROĐACI !! ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD Nismo mi vlasi, mi smo srbi. Nase pretke na boj na kosovo prdvodio vlatko vukotic. Ako nisi znao, na kosovu je docekana najezda turaka kojih pre toganije bilo. Srbi u bosni imaju crkve i manastire iz 13 vijeka koje je sagradio srbima vecinom dragutin nemanjic. Pokazite vi dzamije iz 13 vijeka u bosni.

/ Najnovije