Damir Mašić otkrio zašto Dodik održava veze s Putinom i Orbanom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Koliko god srali po ovome momku dečko priča realno i govori onako kako zaista jeste

Realno

Koliko god srali po ovome momku dečko priča realno i govori onako kako zaista jeste ka Semran tako govori i moja baba a za to ne prima nikakve novce.

Ojjj

***

Pitanje dana?

@DamiMASIC kako je moguće da ste toliko ostravljeni na g. Komsica. Pogotovo vaš koalicioni partner Konakovic? Zar ne treba podržati ako jedan narod bira prestavnika iz drugog naroda? Zar to nije zametak građanske države, u kojoj će svalki pojedinac imati prava da bira i da bude biran i da svaki glas jednako vrijedi? Zašto niste nikada osudili, ili to rkješavate iza zatvorenih vrata, izjavu g. Konakovica da bi volio da Bosna ima jednog predsjednika, ali to sada nije moguće ? A, kada će biti, kada Bosne ne bude bilo i kad bude pokoreno anamoonih 25% FBIH. Palestinizacija, getoizacija, Gaza. Nestanak...

Kao nekada AGITROP KPJ

tako i danas SDP, Becirovic, Masic, Magazinovic i Mijatovic… samo da narod ne vidi sta mu je u dvoristu….

Zato sto su to dva najjaca politicara Europe!

***

/ Najnovije