Damir Arnaut se oglasio na Twitteru: Od danas u državnom Parlamentu...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ozzy

S obzirom da poslanici nerade,netreba im ni grijanje

Duge gaće

Ja bi vam plate smanjio na 1000 KM pa da vidite kako preživljava običan narod

nasvasta

Dolazi na naplatu ruski lobi u SDA ASDA SBB koji blokiraše i ušutiše se za projekat grijanja iz TE Kakanj ,oni su saućesnici neprijatelja BiH i Bošnjaka stoko seljačka dozovi se vašom podrškom ovim izdajnicima propadamo skroz na skroz.

Flaster

Čuj ovoga ?!?!??eeeee toliko mi vas je žao,trčim namah da vam platim grijanje da mi se nesmrzavate.ova scena je za nadrealista

Halo preletač

Ima li koja stranka da nisi u nju turio nosinger i bio njen član? Beskorisni uhljupe! Davno si zabilježen kao parazit koji godinama dzaba prima platu. Obični beskičmenjak!

dP

Haj fino kada mu je najveći problem u životu...grijanje. :D

Eko Mag

Pa zar nisu priključeni na Toplane kao sav normalan svijet. Evo ko nam zagađuje okolinu sa lož uljem a onda kao predlažu zakone o zabrani pušenja. Popušili smo mi sa vama takvima.

Mile

A ti si sposoban? Promijenio si sve stranke samo da budeš u parlamentu. Govno od čovjeka.

Sendvićar na zrnu graška. Mere li seronjo?

Dolazi na naplatu ruski lobi u SDA ASDA SBB koji blokiraše i ušutiše se za projekat grijanja iz TE Kakanj ,oni su saućesnici neprijatelja BiH i Bošnjaka stoko seljačka dozovi se vašom podrškom ovim izdajnicima propadamo skroz na skroz. ka nasvasta

neradnici

a sta ce im grijanje kad i tako ne rade

Adi

I ja bi da nemam grijanja, ali da klepam po 5000km kao vi za nerad

/ Najnovije