Damir Arnaut: Početak kraja nazivima ulica i škola po nacistima i fašistima

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Bravo Damire ,ali ovakve školovane pametne koji razmišljaju svojom glavom i rade za obićne ljude nevole u SBB SDA ASDA koji su zlo za ćestite bosance

Boca

Možemo promjeniti imena ulica ali ko će ljudima promjeniti svijest. Pogledajte samo dozvoljene komentare na pojedinim portalima koji promovišu vjersku , nacionalnu, rasnu, i sve druge vrste mržnje i vrijeđanja radi par klikova. Za prof. iz Tuzle preko 100 komentara najgnusnijih uvreda i napada na ličnost koje je odobrio administrator bez bilo kakvih sankcija i posljedica. RAK šuti i sve mirno promatra kao i sve političke stranke i udruženja novinara koji postaju največe zlo ovog društva. Sad obrišite istinu.

milenko

Bravo Damire Arnaut !!!. Nacionalističko-fašistička i kriminalističko-religijsko-političarska GAMAD SVUDA OKOLO, od Triglava do Djevdjelije !!! Očna mrena je na trećem mestu uzročnika slepila ,religija i politika i dalje čvrsto drže prva dva mesta !!! Svi pljuvači : Jugoslavije,Partizana,Tita,Crvene armije i Staljina-želim vam hitlera u kući i za predsednika do kraja !!! SPC, Islamska zajednica, i Katolička crkva su produžene ruke fašističkih organizacija, SNSD, SDA, HDZ. .

/ Najnovije