Damir Arnaut: Kako sam ishodio izmjenu odluke Vrhovnog suda SAD-a

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

saibaba

Politicka varijanta Fude Backovica

Hehe

Simpatično

Jbg, uspio sam procitat tri retka

Odo ove nebuloze: ¨¨od 9.693 aplikanta, samo nas 6.546 je ispit položilo¨¨ samo se poceo smijat i prestao citat. Moj Argonaute, na mom faksu u Sarejvu, godinu je upisivalo oko 650 studenata, u drugu je redovno prolazilo maksimalno 100, a faks o roku je uspjevalo zavrsit oko 30 studenata! I ti sad bulaznis da od 9600, ¨¨samo¨¨ 6.500 prodje?? :))) Oooooo, boze blagi, kakve vi to skolice tamo zavrsavate, aaa :))))) Pa to bih ja zavrsio (u studentskim danima, ne sada djuturum :).......... ) bez po muke...

nasvasta

Samo SDA SBB magarci i polupismena stoka sitnog zuba nepoštuju školovane i znalce svog zanata koji su temelj uspješnih društava.

Mrzim SDA

Odo ove nebuloze: ¨¨od 9.693 aplikanta, samo nas 6.546 je ispit položilo¨¨ samo se poceo smijat i prestao citat. Moj Argonaute, na mom faksu u Sarejvu, godinu je upisivalo oko 650 studenata, u drugu je redovno prolazilo maksimalno 100, a faks o roku je uspjevalo zavrsit oko 30 studenata! I ti sad bulaznis da od 9600, ¨¨samo¨¨ 6.500 prodje?? :))) Oooooo, boze blagi, kakve vi to skolice tamo zavrsavate, aaa :))))) Pa to bih ja zavrsio (u studentskim danima, ne sada djuturum :).......... ) bez po muke... ka Jbg, uspio sam procitat tri retka Kakav primjerak SDA mediokriteta koji dalje od Visokog u životu nije maknuo.

sparco

***

ZaRoka

Veoma reprezentativna interpretacija samog sebe. Radni naslov teksta-A sad, nešto o meni. Sa dva detalja je upropastio svoj trud: da je ostavio konobaru bakšiš i da je imao djevojku. To se jednostavno ne uklapa u njegov profil ličnosti. I ovo sa dostavom pice je nekako sumnjivo. Još da je dodao kako je bio univerzitetski prvak u bacanju koplja, pa da mu svi junački zapjevamo… ka Roko Tacno Roko, trebao je pisati o tvojoj mami kako ju je cijelo selo handrilo i rodila debila poput tebe. To bi bila daleko uvjerljivija prica.

Samir Astronaut

Meni lično strašno dopadljiv tekstić. Frajer pravo fino piše. Ovako Zlatan Ibrahimović piše o sebi. Samo udri, ko će ba ove podatke provjeravat. I slobodno daj još, ovo raji treba, pusti crnjake. Jedino naslov ne valja. Nekako mi ovo ishodio bode oči. Možda riječ iskamčio da se ubaci.

Albukerki

Bravo za redakciju. Odlican izbor fb objava. Mozda ga u narednom broju pisac skroz zavrne u pravcu melodrame i erotike. Djevojku koja je bolno jauknula zbog pogresno popunjenog obrasca nalazi u domu za dusevnu rehabilitaciju. Cerka je bogatog naftaša irskog porijekla. Donosi joj 12 novih knjiga i 4 skripte. Pocinje zaplet. Ljubav, strast, ljubomora i posesivnost..Na kraju, zbog neuzvraćene ljubavi, kao i patriotske čežnje za domovinom zrtvuje briljantnu karijeru pravnika i vraca se u BiH. Uz prilozene fotografije diploma dodaje i sliku sa njom. On u dresu Sarlot Hornetsa sa reketom u ruci, kosa bujna na razdeljak, naprcenih usta..nesto kao Erik Roberts u najboljim danima.

/ Najnovije