Dačić pita Bošnjake i Hrvate: Ko će zabraniti da RS proglasi svoju nezavisnost?

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baja

Kosovo je već potpisao Vučić u SAD-u ,premjestio ambasadu da bi Izrael priznao Kosovo .

Doktor

Sad Dačić priča o Bandinterovoj komisiji, a srpski političari su od samog početka raspada Jugoslavije pokušali da raspadnu i druge republike. Da su Srbi prihvatili Badinterovu komisiju, ne bi bilo rata, jer ne bi bilo stvaranja RSK i RS. Ali to je istorijska činjenica koja nije bitna četnicima danas. Šteta samo što nad Srbima vladaju četnici. Nisu Srbi loš narod.

Grunf

Znaš ti dobro ko.

ohO

Ima ko

Robot

Mogu oni proglasiti šta got hoće, kao što su proglašavali do sada, da je petak utorak i žuto da je zeleno ...

mikiliki

Ima nas i ženskog roda koji bi rado stali na branik naše zemlje ako treba,nek se zna ali sa puškom ne u štiklama i sa torbicom.....

Sss

HOCES LI TI MATERETI...

Gost

Pa šta misliš šta bi radila na braniku? Pričom o obrani pokazujete da bi napadali.

Georgina

Ima nas i ženskog roda koji bi rado stali na branik naše zemlje ako treba,nek se zna ali sa puškom ne u štiklama i sa torbicom..... ka mikiliki Ima nas, ali objasnite zasto jedna pokrajina jedne suverene drzave, u ovom slucaju KiM, treba da se odvoji od matice. Mnogo je tragova bivstvovanja Srba na toj zemlji.

Doktor

Pa nije beograd kriv putinu za pomor beba fozgenom u petrovgradu.

Flojd

Dačiću je bolje da se otrijezni i upali svjetlo, vazda ga on prima.

Eki

Dačić, Beogradski prašćić :)

Alan Ford

Pa, Hrvatska je priznala Kosovo. Kakve ovaj Hrvate spominje?

Ssndzak

Ko će nama zabraniti da se pripojimo BiH. Xaxaxa jadnici jedni.

Sasa

Kako je glup I primitivan, zalim njegovo glasacko tijelo!

Tilto

Pa proglasite je vise, samo baljezgate vise od dvije decenije i zamajavate ovaj jadni i glupi narod i to konstantno pred izbore a ovi moji kao nedaju, mrssss!

gost

Pa zabranice oni sami sebi, jer im to niko nece priznati, samo cete ispasti klovnovi, sto u stvari i jeste. Mogu i ja proglasitit da sam kralj Bosne, pitanje je ko ce mi to priznati.

Vehabija

Armija BIH, djukelo!

Tasa

Ne može niko. Treba na vrijeme bježati od bošnjačkih novokomponovanih vjernika ili. nacista. Svejedno.

registriran

On je redovan u Beogradu na balovima Trans. Ljubi ga baka.

/ Najnovije