Da li su djeca u sarajevskim školama koristila otrovna sredstva za dezinfekciju?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

e da je samo deziclor u pitanju, ima i domestosa i varikine kao i ostalo smece, a vi samo trujte i gusite svoju djecu, ja moju nedam i boricu se krvnicki za njih.

Ivermektin

Neshvatljivo je da djecu truju nepotrebnom dezinfekcijom i da ih guše maskama!? I još im idiotski birokratski Krizni štab preporučuje eksperimentalne nepotrebne vakcine!?!? Smrtnost djece od ovog laboratorijskog virusa je bila nula. Ali na to je dodana laž o asimptomatskim prenosiocima, čega nikad nije bilo, samo su mogli biti predsimptomatski. Sad svi na djecu, direktori se boje ove bezvezne ministrice i Vlade, nastavnici direktora, svi inspekcije i onda na djecu. Sram ih bilo. Zašto roditelji to dopuštaju? Jer su mediji isprali mozak i usadili strah, pa ne shvataju da djeca nisu ni prenosioci ni u opasnosti.

Haman

>>Neshvatljivo je da djecu truju nepotrebnom dezinfekcijom i da ih guše maskama!? I još im idiotski birokratski Krizni štab preporučuje eksperimentalne nepotrebne vakcine!?!? Smrtnost djece od ovog laboratorijskog virusa je bila nula. Ali na to je dodana laž o asimptomatskim prenosiocima, čega nikad nije bilo, samo su mogli biti predsimptomatski. Sad svi na djecu, direktori se boje ove bezvezne ministrice i Vlade, nastavnici direktora, svi inspekcije i onda na djecu. Sram ih bilo. Zašto roditelji to dopuštaju? Jer su mediji isprali mozak i usadili strah, pa ne shvataju da djeca nisu ni prenosioci ni u opasnosti. ka Ivermektin<< Se ti docepao Ivermektina? Svakom pametnom, a nazalost takvih je malou ovoj drzavi, je jasno da ovdje nista ne funkcionira. Neuki i nesposobni ljudi su na visokim polozajima po stranackoj pripadnosti, a pamet i obrazovanje 'pupa hava'. Trenutno se ne mogu sjetiti nijedne osobe za koju bi se moglo reci Gospodin iili Dama. Sve goli primitivni, neslifovani papak. I sta ocekivati? Djecu ne damo, nedaj boze da im to padne na pamet.

Ivermektin

Pogledajte sliku uz članak. Jesu li ovo djeca, razmaknuta, sjede s maskama.. užas. Umjesto da žive Život, kad im je dat, ako su im roditelji već uspjeli zanijeti a to je sve veći problem, ako su rođena zdrava i nemaju recimo autizam koji je u porastu, ako imaju za hranu i odjeću a svi ovi imaju iako BiH ne proizvodi dovoljno. Umjesto da skaču, igraju se, ganjaju, kao što djeca rade otkad je ljudskog roda, osim u kazamatima, neki idioti iz Kriznog štaba i Vlade su im rekli da se boje nevidljivog neprijatelja koji im inače ništa ne šteti, i oni su poslušali, jer su im i roditelji prestrašeni.

Katy

U KS inspekcija bar nekad odradi pravi posao. Nazalost u ostalim kantoni.a je jos gore

HFG

Svako dezinfekcijsko sredstvo je na neki način opasno ako se ne upotrebljava prema preporukama pa i najobičniji deterđenti. I sapun ako neko jede može imati nesagledive posljedice. Valjda su prosvjetni radnici bili toliko prosvjetljeni da nisu davali djeci da piju ovaj dezinficijens.A i nisu djeca išla u školu skoro godinu dana.

Pravda

Allah da ih potruje Minstarsvo zdravsta i svi nadležni koji su uključeni u ovu mafijaško kolo ,a oni dobro znaju šta se koristi u školama ,maske stavljaju djeci 5-6 sati ,da li uopšte oni nose jedan cjeli sat tu masku.NE sigurno ,stiće ih kazna ,ali takvi da se raspadaju da misle o greškama i zulumu koji su nanjeli nevinoj djeci. Narode ako želite dobro djeci treba da žive i dišu normalno i svi trebamo na ulicu da mafija stane sa ubijanjem naroda.

/ Najnovije