“Da li bi Srbija bila bombardovana da nije bilo Sarajeva, Srebrenice, Vukovara...?“

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Hrvatska se izvukla jer je njena vojska sravnila Mostar. Samo se više to ne spominje radi nekakvih boljih odnosa. I opet bi uradili isto.

Damir

Da li misli na bombardovanje Grbavice, Ilidze, Ilijasa, Vogosce, gdje su zivjeli Srbi

Ljiljan

Karpatsku vlašku gamad treba držati u rezervatima I povremeno bičovati ili u najbolju ruku smrdiju treba bombardovati svake 2 godine zbog smirivanja tenzija u regiji!!!

Koel

Da li misli na bombardovanje Grbavice, Ilidze, Ilijasa, Vogosce, gdje su zivjeli Srbi ka Damir tu su bili crtnici koji su okupirali taj dio uz pomoc jna i pobili i protjerali sve nesrpsko pa kad je dosla reintegracija nisu imali muda ostati od zlocina svojih

Pozitivan

Ovaj covjek dobro govori, trudi se biti iskren i pravedan. Problem je sto je u Srbiji tek svaki deseti takav, ako i to, a i taj mora reci da osudjuje bombardovanje Srbije. Tu se nema sta osudjivati, to je bila nuzna operacija da se zaustave chetnichki krvavi napadi na komshije. I to je islo sve uz najavu svake rakete, kako bi se minimizirale zrtve a civilne izbjegle. U drugu ruku Srbi su gadjali redove za vodu i hljeb, pijace, korzoe, stanove. Je l treba ovo nekom objasnjavati.

Role

Ovo je možda početak ortriježnjenja Srba i Srbije. Pitanja retoričkog karaktera na mjestu koja ne traže odgovor jer se on sam naće. Bravo!

Miki

Hrvati su najpametniji. Iskoristili priliku da protjeraju svo srpsko civilno stanovnisto iz krajine i oduzela drzavljanstvo, jeste da je taj dio zemlje sad prazan ali je makar cist. Tako i srbija treba siptare sa kosova. Zasto bi bio ratni zlocin da se otjeraju sa kosova a iz hrvatske nije. Sve ovk teroriste povjesati i oduzeti pasose. Ako mogu jedni mogu i drugi.

N

Napokon neko medju rijetkim da otvori oci zvijerima. Stalno placu nato ih bombardivao, a oni bombardivali cijeli balkan 10 godina. Bijeda karpatska.

Drasticna razlika

. ka Miki<< Srbi su u Hrvatskoj napali drzavu, urusili pravni poredak. Fasovali su na kraju jer su ih prodali Karadzic i Milosevic. Znaci sam pao sam se ubio. Na Kosova su Srbi terorisali autohtono Albasnko stanovistvo veci dio od 80 godina koliko je bilo pod njihovom jurisdikcijom. Na kraju su ga izgubili jer su taj teror doveli do nepodnosljivih razmjera. Opet, sam pao sam se ubio. U Bosni ce se na kraju slicno zavrsit sa Srbohrvatima. Sami pali, sami se ubili.

/ Najnovije