Cvitanović: Milanović ima moju podršku. Čovjek je samo iskren

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

budući švaba

*** ako ti je dobar idi u zagreb pa mu *** a poštene ljude ostavite na miru

Ljiljan

Moj rahmetli komšija je imao konja (sa dužnim izvinjenjem I poštovanjem prema plemenitoj životinji)zvao se CVITAN!!!

Mato Spaić

Ja kao Bosanski katolik se stidim ovih mojih takozvanih hrvata koji se bore za moja prava!

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Znači isti diler

Objektivan i nepristran

Ja kao Bosanski katolik se stidim ovih mojih takozvanih hrvata koji se bore za moja prava! ka Mato Spaić I ja isto. I jednog i drugog. I Covketa i Komsoglua.

Objektivan i nepristran

Dok god svi u svim drzavama svijet ne odbacimo LAZNU demokraciju i u potpunosti ne prestanemo izlazit na izbore, privremeno prihvatajuci totalnu anarhiju, dotle ce nam biti sudbina ovaca... Svako prema svom mentalnom sklopu: neko voli tzv. "sigurnost" kojom nas filuju vladajuci pa makar bio ovca, neko voli potpunu slobodu taman manje zivio...

Bosanac

Kako su ugrozeni oni vladaju Bosnom vise nego iko a najvise *** covic kriminalac zajedno sa bakirom i dodikom

Habuhabuhabu

Zna se, a i vidljiva je, transformacija te iskrenosti. Ti iskreni na kraju ponižavaju, tlače i ubijaju. Ko god želi neka ga vodi kući.

Objektivan i nepristran

Kako su ugrozeni oni vladaju Bosnom vise nego iko a najvise pizde covic kriminalac zajedno sa bakirom i dodikom ka Bosanac Vladaju oni Bosnom da ne kazem sta! Od preglasavanja, preko novopecenog jezika sa obiljem slova "h" i hrpom novih turcizama gdje ih ne trebamo jer imamo nase rijeci, do odsustva TV na svom jeziku itd. Dakle ne vladaju oni BiH, a i ne treba ni jedan od ta tri naroda da vlada, nego SVA TRI SKUPA. Ovo si dobro rekao da su sva trojica tih krimosi. Samo nemoj zaboravit ni Komsoglua. On mozebit i nije lopov kao ovi, ali je BEZOBRAZAN k'o pasce! Da je BiH drzava sa jednim predsjednikom i on se kandidira i pobijedi, ja NISTA ne bih rekao protiv! ALI!! On se kandidira kao PREDSTAVNIK bosanskih Hrvata u predsjednistvu, A MRZI SVOJ NAROD. I tako vec par puta, dakle uopce ne shvaca da nema obraza ni savjesti ni1%...taj narod ga nece, on se i opet njima namece i zna da ce ga izabrat upravo Bosnjaci, ali on se gura kao Hrvat - djon obraz! Kad budemo dosli do toga da imamo samo jednog predsjednika (kao sto bi i trebalo), nek se kandidira i pobijedi, a dotle sram ga i stid bilo sto PATOLOSKI MRZI i prodaje svoj narod!

Koga boli koorac sta prica ovaj poluretardirani !!

.

Bosanac

Kako su ugrozeni oni vladaju Bosnom vise nego iko a najvise pizde covic kriminalac zajedno sa bakirom i dodikom ka Bosanac Vladaju oni Bosnom da ne kazem sta! Od preglasavanja, preko novopecenog jezika sa obiljem slova "h" i hrpom novih turcizama gdje ih ne trebamo jer imamo nase rijeci, do odsustva TV na svom jeziku itd. Dakle ne vladaju oni BiH, a i ne treba ni jedan od ta tri naroda da vlada, nego SVA TRI SKUPA. Ovo si dobro rekao da su sva trojica tih krimosi. Samo nemoj zaboravit ni Komsoglua. On mozebit i nije lopov kao ovi, ali je BEZOBRAZAN k'o pasce! Da je BiH drzava sa jednim predsjednikom i on se kandidira i pobijedi, ja NISTA ne bih rekao protiv! ALI!! On se kandidira kao PREDSTAVNIK bosanskih Hrvata u predsjednistvu, A MRZI SVOJ NAROD. I tako vec par puta, dakle uopce ne shvaca da nema obraza ni savjesti ni1%...taj narod ga nece, on se i opet njima namece i zna da ce ga izabrat upravo Bosnjaci, ali on se gura kao Hrvat - djon obraz! Kad budemo dosli do toga da imamo samo jednog predsjednika (kao sto bi i trebalo), nek se kandidira i pobijedi, a dotle sram ga i stid bilo sto PATOLOSKI MRZI i prodaje svoj narod! ka Objektivan i nepristran<<ti si veci Rvat od Komsica a tvoj covic em sto krade em hoce da Bosnu srusi i kako da on predstavlja nesto u Bosni al vi Rvati najbolje zivite u Bosni sve i jedan Rvat ima veca prava u Bosni od mene kako ste ugrozeni

Totenkopf

Bravo Cvitanoviću kao i svaki normalan Hrvat mrziš bh.Donedavno su te bošnje kovale u nebo,ali napokon si izabrao pravu stranu. Naš zadatak ostaje isti nedati bh ni milimetra naprijed i nastaviti dokazivati da je neodrživa. A to nam bar neće teško pasti i kao i uvijek Hrvatska u srcu. A bh ma koga briga za bh.

Sasa

Nastavite tako pa cemo vam pokazati vrata. Iz Bihaca blizu je Zagreb. Samo ne znam da li vas zele tamo, ogorceni su Hrvati u RH na lopine iz Covicevog tabora.

Objektivan i nepristran

@Bosanac: Halo "moj Covic", cujes li ti sebe, a citas li sta ja pisem :))) ?? Pa toga bih ja banirao iz politickog zivota, zajedno sa mnogim danasnjim lopovima na vlasti! Ja ne vidim danas uopce NIKOGA na politickoj sceni koji bi zastupao BiH Hrvate, a to sigurno nije zato sto u parsto hiljada ljudi nema sposobnih i pametnih ljudi, a da nisu lopovi. Nego zato sto je zavladalo beznadezje u tom narodu i niko se vise i ne gura u prvi plan, a Covke vlada li ga, vlada... Perspektiva je vrlo mrka...

Republika BiH

Al nema nasu rodjo !!! Okani se corava pisla ….

Čuj ovog majmunolikog glupaka?

Hahahahahaa

/ Najnovije