Cvijanović u I. Sarajevu organizovala božićni prijem: Stigli Konaković, Nikšić, Sattler, Dodik...

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Bravo Gavrilo,zavrsi svojoj retardiranom politikom ono sto c e t e nisu moglu u ratu,to dodvoravanje je veoma pogresan cin.

Dyf7fufu

Lijepe riječi su ukras!

rsk

Svi neprijatelji i izdajnici BiH na jednom mjestu!

***

***

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

U Istočnom Sarajevu, a ne u zgradi Predsjedništva BiH! Najprizemniji trogloditski populizam. Samo jedni drugima nabacuju loptu, čuvaju leđa, moć, novac, fotelje, ratni plijen. I tako, evo, već trideset i četvrtu godinu. Kako god, Istočno Sarajevo, ona otužna kič parada 9.1., kao i ova 2 izmišljena i nakaradna entiteta postoje samo i isključivo dok postoji Bosna i Hercegovina. Poželimo da BiH, uz Božiće gregorijanske i julijanske, sve Pesahe, Bajrame, Vaskrse i Uskrse, nadživi sve ovo za nekoliko milenija!

Ne pijem dok Paja vozi

Za ovo mogu samo reći skupile se patriote i domoljubi 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

***

***

***

roadijo-maali

tolerancija nula milosrdje ispod nule covjekoljub

covjecnost minus 100 stepeni ljubav pusti snovi tolerancija ubi komsiju zato sto ima kravu ili bolju livadu jos ako je musliman

Haha

***

Biah

Hajd sto trojka nema obraza, al nema ni pameti, ljudi rade sve protiv BiH a oni im idu na bozic, kad su oni dosli na Bajramski prijem

Guest

Privid normale Da mogu bar jednu zapjevati zajedno. Romanija? Miljacka, Bosno moja... Mani, mani, maniii...

Xyz

Dinokio pinokio jel ti prijatno...SIKTER

Mamba

Pa isti taj Bozic je stavio Alija 92 u Holodey inu 92 pa to nije problem kako vas nije sramota svaki vjerski praznik je dobro da idemo svima..

Jel

Jel slave 7 ili 9 januar.

Pesnik

Ima jedna zemlja od Une do Drine, Republika Srpska, tako joj je ime

Haha

***

011

***

/ Najnovije