Cvijanović otputovala u "važnu posjetu" Poljskoj: Dočekalo je osoblje aerodroma

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Auuu..

..momak,jesi zglajz'ooo...

Grk

Ha ha to je njen domet.

gerilac

Nije stigao premijer? Ma hajde Zeljka boli te ku.rac.

Sasa

hahaahhaah

Zabijač

Je li ovo fotošopiran ćerilični natpis na avionu? Idi slova preko Željkine gloooove

5

Je li ovo fotošopiran ćerilični natpis na avionu? Idi slova preko Željkine gloooove ka Zabijač Nije ćerilica nego čirilica. Sa l i sa č

Gost

Pa svakog doceka osoblje aerodroma na aerodromima valjda....mozda su je i prekopali...hhahhah joj zeljke joj ja republike...

Leone

Vi ste svi bolesni mentalno. Debili ste kao i onaj polupismeni ko je napisao 'vaznu posjetu'. Dajte slike svojih majki i zena da vidimo tu ljepotu. Uostalom vas se apsolutno ne treba da tice ova osoba. Ni vi nju ne zanimate.

Damianusdarcus

Sjećam se kad sam jja jednom otputovao u Tursku, prvo me dočekala stjuardesa u avionu, pa mi kapetan preko razglasa poželi ugodan let, pa mi poslije dadoše prigodne poklone lanč ručka. Kada sam sletio, lično me dočekalo osoblje aerodroma i šaljivo me pitalo da li imam šta prijaviti, čak su mi uz osmijeh pregledali torbe. Izlasjom sa aerodroma me dočekao lično gradsko taksi vozilo kojem sam sano rekao naziv hotela. Tamo su me uz najveće počasti ugostili recepcionar i nosač prtljage, te mi dali ključeve grada... ovaj sobe!

Qr

Komentari su odraz bošnjačke sarajevske kulture i intelektualnog nivoa ! Degutantno i ispod svakog nivoa kulture! Jadna je BiH sa takvima, a sretna ako niste njeni građani!

I

Docekala je ergela kojoj pripada

Hahahahoooohohoheheeeehehahahuuuuu!

.

/ Najnovije