Cvijanović donijela ukaz: Inzkova odluka od sutra ne važi u RS-u?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

jedva cekam da je vidim iza resetaka a i akobogda kad je budu zatrpavali

ja

jedva cekam da je vidim iza resetaka a i akobogda kad je budu zatrpavali

Bravo

Vrijeme je bilo!

Banjaluka

Najgori oblik nacionalizma, sovinizma, terorizma ali i kretenluka!!!

Für Herr Schmidt

Wo ist Herr Schmidt? Schön gesehen? Wo ist aktion? Er ist nicht Peddy Ashdown, er weisst nicht was tun oder hat nicht zwichen beine um etwas zu tun!

Rus-mir

I šta ćete sad? Ukinit će i druge zakone. I? Postoje samo tri naroda koji bi mogli naći izlaz iz postojeće situacije, ali za to su špotrebni mudri i pošteni i realni političari, a takvih nemate ni na vidiku. Ako netko misli da mu je predstavnik nešto drugačiji od druga dva jako se vara. Ista su to neodgovorna goveda. U dlaku. Četvrt stoljeća vas vuku za nos. Odakle vam i pomisao da bi vam Komšić mogao ispuniti želje? Strašno naivno očekivanje. A usto i nepošteno do druga dva naroda. Neću vam o ovome reći više ni riječi, sve znate i sami bolje od mene.

Damianusdarcus

genocidna izdrkotina

Rus-mir

PS: Verbalno (nerealno) guranje: "građanske" i tamo nekakvih "Ostalih" kao "trećeg naroda", ukidanje konstitutivnosti, pa čak i ukidanje etničkog predznaka s uvođenjem nove nacije...I evo, imate raspad države na vidiku. Naravno, ja sam vam kao neprijatelj, koji ima pasoš i trebam se seliti tamo gdje mi se više sviđa. Sebe sam naveo samo kao primjer, a i nemam velikog dodira s vašom državom. Ja vam želim samo svako dobro, slučajno sam ovdje zalutao.

ertert

Haha rečenice (...) ili njeni narodi agresorskim ili genocidnim (...), koji ba narodi hahaha!

Jale

Jeli moguće da si toliko glupa,genocidna smrduljo.

Rus-mir

PS2: Dodik nije nosio pušku za razliku od druga dva člana predsjedništva. Ako bi bih bio prisiljen da biram s kim popiti kafu, onda to ne bi bio ni Komšić ni Džaferović. Ustvari, ne bih ni sa jednim od njih trojice, osim pod velikom prisilom. Birate ih je javno laju umjesto vas. Sačuvaj nas Bože takvih političara. BiH nema više prijatelja, jerste svih odrekli ako ne razmišljaju kao i vi. Ne, niste centar svijeta. Centar problema, tooo da. Mržnu i oblajavanje drugih ste doveli na pijedestal vrline.

gost

RS ČISTI Fašizam

Sarajevo

>>PS2: Dodik nije nosio pušku za razliku od druga dva člana predsjedništva. Ako bi bih bio prisiljen da biram s kim popiti kafu, onda to ne bi bio ni Komšić ni Džaferović. Ustvari, ne bih ni sa jednim od njih trojice, osim pod velikom prisilom. Birate ih je javno laju umjesto vas. Sačuvaj nas Bože takvih političara. BiH nema više prijatelja, jerste svih odrekli ako ne razmišljaju kao i vi. Ne, niste centar svijeta. Centar problema, tooo da. Mržnu i oblajavanje drugih ste doveli na pijedestal vrline. ka Rus-mir<<haj ne seri sta si napiso",nismo te prepoznali,najgori su mi takvi sto pobjegnu vani,i onda kao nama pametuju sta bi mi trebali i kako bi trebali,siiikter!

Konobar

23% (fildzan drzava), je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

suljaga

RS je genocidna izdrkotina. A premijerka ne moze donijeti ukaz nego se to mora kroz institucije manjeg, genocidnog entiteta i drzave BiH. A RS izdrkotina je nastala kao posljedica agresije na Bosnu.

Brko

Ovako je krenuo i njihov heroj Dabic u pripremu najveceg zlocina u periodu nakon 2 sv. Rata. Ovaj put se frisko sjecamo sta ste spremni uraditi i sigurno nas necete uhvatiti na spavanju. Ako krenete , dobro cete nas zapamtiti!!!

345

Vidim da su se aktivirali dijaspora patriote, kojima je dosadno dok čekaju svoje socijale! Mrš kukavički bagro! Ostavite ovaj narod da rješava svoje probleme! Vi, i vaša djeca, na svu sreću, odavno niste dio ove države!

/ Najnovije